Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 3 od 3 FirstFirst 123
Rezultati 21 do 25 od 25

Thread: Auto prevedenih strani vs google vsebinske smernice

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    Tukaj je posodobljena prometa statistika.

@ Hilinebuilders tukaj je posodobljen graf. Tudi videli isto ... na Twitpic3

FYI: Imam tudi strani powered by wp-robot v wordpress, ki uporabljajo Google Translate API. So bili tudi hit ob istem času in izgubil 100% svojega prometa.
    Vrsta neumno vprašanje - kjer lahko postavite to filtre v analitike? Pravkar sem na hitro preveriti in ga niso našli - že veste, če je tako bi rad varno nekaj časa za iskanje

Smo na to in to preverjanje. Zdi se, da posamezno - glej nekaterih forumih, kot težnjo nekateri ne. V tem času nismo mogli ugotoviti, kaj je razlog. Samo v primeru za enyone, ki ima tako vprašanje - preverite, ali niste blokiranje vseh prevedenih strani v robots.txt

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Vrsta neumno vprašanje - kjer lahko postavite to filtre v analitike?
    ne probs Michal,

svoje: VSEBINA -> Top Ciljne strani
    FILTER: strani, ki vsebujejo ta niz:

Posodobljeno sliko z nedavno stats, in si lahko ogledate v levem stolpcu, kjer je poročilo:

Twitpic - Delite fotografije in video posnetke na Twitter

Quote Originally Posted by vBET View Post
    se prepričajte, da niste blokiranje vseh prevedenih strani v robots.txt
    FYI - nisem blokirati promet na kakršen koli način

JUST DO RE STANJE:
    Ne verjamem, da je pokvarjen plugin vBET. Še vedno naredi točno tisto, kar njegove oglašujejo kot - ljudje lahko še vedno uporabljate prevedenih strani 100%.

Edino vprašanje je, da so google ustavil pošiljanje prometa na teh prevedenih strani. Kot svojo prekleto težko odtis prevedeno stran, če je njegov dober prevod, sem predlagal, da se vključi Yahoo API prevesti.

Jaz bi stavil dober denar, da bo zaradi tega bilo veliko težje za google, da izločijo iz indeksa.

JUST DO RE članice, kot tudi:
    Jaz sem Ne pravim teh straneh, so DE, indeksiranih .... So samo ne vrne v rezultatih iskanja, ko so nekoč.

Brezupen

Hvala za zagotavljanje nekaj vpogleda MOGmartin. Jaz sem videl padec vBET prevedenih strani, kot tudi, vendar pa niti približno ni tako dramatično, kot tvoj. Razlika je približno 25% iz prejšnjega tedna. (26. marec - 1. april vs 2. april - 8. april)

Quote Originally Posted by ivan View Post
    Bom poslal podrobne informacije preko PM v naslednjih dneh serveral ...

Prosimo, da si ta članek:
    technospot.net / blogs / strategija-odstrani-strojno prevedeno-page-očala-index /
    V tem trenutku ne vidimo vaše licence - prosimo podrobnosti licenco PM ASAP. Če niste licenco uporabnikov, potem se vam ni treba plačati vBET različico. Prosimo, da pošljete licenco informacij.

O link - je treba ponovno priporočilo onemogočiti šibka samodejno prevajanje, ki ga ni mogoče razumeti, ki jih človeško.
    Priporočamo vam, da ne omogočajo avtomatsko prevajanje priti do indeksirajo. Automated prevodi niso vedno smiselno in bi jih lahko razumemo kot spam. Še pomembneje, točka, ki večjezična spletna stran je doseči širše občinstvo, ki jih zagotavljajo dragocene vsebine v več jezikih. Če je vaš uporabniki ne morejo razumeti, avtomatsko prevajanje ali, če meni, da umetno do njih, se morate vprašati, ali si res želite, da predstavijo te vrste vsebine na njih.
    Google prevodi so zelo dobri in berljivi, tako da ni problem z tistimi. Torej, kaj naj bi bilo jasno - priporoča, da onemogočite SAMO prevodov, ki jih ni mogoče razumeti človeško. Nudimo vam pomoč za ljudi, ki pišejo v različnih jezikih in prevodi so res dobri. Torej, to je NE o Google prevodi, ki jih vBET.

Mislim, da je v paniki in ne da bi podrobno branje izjav Google imamo tukaj veliko nesporazumov. Torej, da bi bilo jasno:
    1. Prevodi so v redu za Google
    2. Google ne marajo šibka avtomatski prevodi, ki niso berljivi
    3. Ob tudi šibke samodejno prevajanje ni prepovedano, vendar samo ni priporočljivo
    4. Visoka vrednost avtomatski prevodi so OK za Google
    5. vBET ponuja Google prevodi, ki so zelo dobre kakovosti in so berljivi
    Nazadnje urejal vBET; 17-04-11 pri 19:29.

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    ne probs Michal,

svoje: VSEBINA -> Top Ciljne strani
    FILTER: strani, ki vsebujejo ta niz:

...

JUST DO RE članice, kot tudi:
    Jaz sem Ne pravim teh straneh, so DE, indeksiranih .... So samo ne vrne v rezultatih iskanja, ko so nekoč.
    Hvala, bom igral z njo in preveriti nekatere od naših forumih.

O stanju ponovno - kot bom pokazal tukaj http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google vrne vaše strani v rezultatih iskanja. Mislim, da lahko imate manj iskanju vnosov zaradi sprememb v položaju indeksa, vendar dokončno vaše strani so še vedno v indeks in se vrnejo v rezultatih iskanja.

Mi bo nekaj lastne preiskave - tudi Zahvaljujemo se vam za prihodnost vhod, če želite izvedeti kaj več o položaju vašem forumu v indeks Google.

Strani 3 od 3 FirstFirst 123

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •