To ni res, da Google ne mara takšnih vsebin. To je napačno razumevanje, zaradi napačnih informacij, ki StarBuG dal tukaj. Prosim, poglejte in slišite skrbno film. Tukaj imate je opisal več:
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
To ni res, da Google ne mara takšnih vsebin. To je napačno razumevanje, zaradi napačnih informacij, ki StarBuG dal tukaj. Prosim, poglejte in slišite skrbno film. Tukaj imate je opisal več:
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
Prebral sem vaš blog. Kot vidim, da je reakcija na zadnji informativni dan. Prosimo, upoštevajte, da se po mojem mnenju ni povezana s prevodi. Še posebej, da sem le preveriti, in vidim, da je vaš forum indeksirane v drugih jezikih: site:SEO Forum + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org
Torej, ker vidim, da so indeksirane vaše prevedenih strani mislim, da je le nekaj začasnih vprašanje morda celo na strani Google analytics, vendar dokončno niso povezani z vBET. Lahko opišete, kaj se zgodi zdaj?
mate - Im velik oboževalec vaše plugin, in sem se v primeru, da njegove google ne auto prevesti spam.
Ob dejal, da - Oglejte si moj blog sporočilo.
VBET avto prevede strani so bile škorenj iz indeksa kolega.
Moj predlog: uporabo različnih API ali vsaj dati možnost, da. Ni načina, da lahko Google zazna, da strani so prevedene auto če je prevod dovolj dober.
Nekateri jeziki, kot so španski delo zelo dobro, nekateri dont.
strani so še vedno indeksirane, vendar se ne pojavljajo pri vseh iskanj.
Njena 100% NI GA začasno vprašanje, In ki ni prevedeno (npr. normalni), so izgubili vse strani, ne obseg iskanja.
(Skoraj) je 100% obsega iskanja bo vBET strani ustavil.
Ne razumite me narobe - Im 100% na tvoji strani tu, vprašanje je, google ni.
Prav tako - Ne rečem, da je plugin vBET je kriv ali zdrobljen - še vedno zelo dobro deluje in je odličen plugin. Google je pa napovedal, da so zdravljenju teh straneh so autogenerated, in kot taki ne pošilja vseh obseg iskanja.
Bom vas posodobiti in moj blog v nekaj časa dni.
Nekateri poverilnice za vas: Im strokovno SEO, so bili za 6 let, govorim redno na konferencah - Nisem nekdo, ki je govoril z "pol znanj" ali nesporazum o tem, kako deluje google.
Tukaj je posodobljena prometa statistika.
@ Hilinebuilders tukaj je posodobljen graf. Tudi videli isto ... na Twitpic3
FYI: Imam tudi strani powered by wp-robot v wordpress, ki uporabljajo Google Translate API. So bili tudi hit ob istem času in izgubil 100% svojega prometa.
Hvala za info nove kavbojke. Sem blokiral mojih prevedenih strani na 30. marec, nato pa odločil, da se obrne spremembe nekaj dni kasneje, tako sem imel vBET teče normalno spet za teden dni. Pravkar sem preveri moje ciljne strani in ogledov strani in vidim nobene pomembne upad dejavnosti za vBET-vsebine. Stvari se zdi normalno tukaj, ampak bom spremljal statistiko in če vidim vBET straneh so padle bom post tukaj.
Njegova ne dejavnosti (tj. ogledov strani), da bi morali pogledati, svoje ciljne strani, to je prometa, da google pošljite do teh strani.
aktivnost je popolna, je plugin vBET popoln, vprašanje je, google ni pošiljanje prometa na straneh ustvarja (ki je velik del vrednosti plugin, da me)
Kot sem rekel, sem preveril ciljne strani in ne vidim bistvene razlike. Mine je majhna forum in sem šele z uporabo vBET za nekaj tednov, toda moje rezultati ne kažejo padec v tem trenutku.
Edit: Ne morem upload pics tukaj, ampak jaz sem videti na graf tukaj (filtrirane, kot je tvoj) in kaže stalno vzpon. Mogoče bom videli padec na naslednjo posodobitev zagotovo pa za zdaj ne vidim probs.
Nazadnje urejal norku; 08-04-11 pri 17:56.
To ni res. Pravkar sem poslati to poizvedbo na Googlu:
Rezultat je le ena in to je vaša stran na prevedeno stran, ki jih vBET.Code:wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
![]()
Zato smo preverili to je res, da so vaši prevedenih strani odstrani iz indeksa. In zdaj smo preverili to ni mogoče, da dosežejo tiste, ki jih iščejo. In v kabini primerih so rezultati dobri - to pomeni, da so vaše strani indeksirane in so dosegljivi z iskanjem.
Prosimo, upoštevajte, da če je vaš promet za prevedenih strani nižje, da je, preden bi bilo dobro, da primerjate mesta v Google indeksu, kar je zelo pomembno za promet iz iskanj. Mogoče zaradi sprememb Google nekaj vaših strani Nanašati določenim v indeks. Lahko bi se začasno ali za dlje časa. Težko je povedati.
Hvala za note. Seveda moramo tudi preveriti te informacije analizo pa je vBET kriv ali ne. To pa je, da veliko izdelkov za naše uporabnike in je eden od naših uporabnikov upamo, da ste veseli, da smo resno obravnavajo in preverjanje vse, tudi s strani vBET morebitnih napak.
Bomo čakati na vaš posodobitev.
Nikoli ne kažejo, da ne veste, kaj pišete o tem. In res žal, če si ga vzel kot vtis. Prosimo, upoštevajte, da to ni zasebna, temveč javno razpravo krovu zato moramo vključiti vse ključne informacije, tudi če mislimo, da veste o tem, saj je tudi za celotno našo družbo. Torej, če ste videli nekaj očitnih informacij za vas, je to samo zato, ker nam je mar vse naše uporabnike, da razumejo več to temoUpam, da je v redu za vas - če vas ne more preklopiti na zasebni pogovor z našim osebjem
![]()