Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 30

Thread: Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani

Brezupen

Exclamation Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani

Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani

Prejel sem to e-pošto (opozorilo) iz Googles Webmaster Tools

Upoštevajte, da nimam vBSEO Installed.

Želim popraviti za ta problem pred google znižuje moje strani čin ali me prepoved v celoti, je moj adsense prihodki že zmanjšal za polovico in Google Bots so dobesedno napadel svojo spletno stran.

http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Sem poslal email vsem administratorji vBET v PM, kot je zahteval, ne morem javno objavite email, kot bi morali vedeti, saj je v nasprotju Googles TOS z mojim Lokalni zakoni o zasebnosti, kot bi bil prepričan, prepoved za moj račun Google Adsense, da ne t vprašati.

Moram takoj popraviti za ta problem brez odlašanja, to je 3 dni, da sem govoril o tem v zgornjo povezavo.

Regards

Države

Mislim, da je razlog, da omogočite, vseh 52 jezikih
    Menim, da lahko, če VBE da jezikih requst kot ajax s klikom langages in tanke bi omogočila povezave do drugih jezikih pomoč na tem

Brezupen

jaz zaslužiti isto opozorilo in imam samo 12 jezikih omogočeno

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by yahoooh View Post
    Mislim, da je razlog, da omogočite, vseh 52 jezikih
    Menim, da lahko, če VBE da jezikih requst kot ajax s klikom langages in tanke bi omogočila povezave do drugih jezikih pomoč na tem
    Št to ni razlog. Naša in veliko drugih forumih so vključene vse jezike in je v redu. Torej, lahko uporabite čim več jezikih, kot lahko. Vprašanje je nekje drugje in v tem trenutku vemo, 2 različni razlogi za to.

IZDAL:
    Zdaj vemo več razlogov, Zato prosim Odpri svojo nit, in da nam mail z Google
    Nazadnje urejal vBET; 16-01-11 pri 21:43.

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    jaz zaslužiti isto opozorilo in imam samo 12 jezikih omogočeno
    Hi - prosimo, ustvarite novo temo o vaši isue s svojim email. Imaš različne lniks in mi Kow 2 zaradi tega vprašanja. Za pomoč pri moramo vedeti, vaš primer. Zato prosim odprite novo temo o tem, mi pa vam bo pomagal

mario06 - Jaz sem samo v času preverjanja vaše povezave. Dal vam bom odgovoriti v kratkem času

Prosimo, upoštevajte, da se, kot smo že opisano - Naše osebje je na voljo za začetek dela ob izdaji nove označili, ko prispe v obliki novih niti o tem vprašanju. V nasprotnem primeru ne bomo mogli upravljati, in smo o tem obvesti naše stranke, da mora odpreti svoje novo temo o svojem vprašanju. Tako kot si naredil in zdaj smo sposobni, da vam pomaga
    Nazadnje urejal vBET; 16-01-11 pri 20:19.

Hi

Eden od razlogov (ne bo drugih - še vedno med preiskavo) vaše vprašanje je bilo, da se boste lahko kazalo na primer strani kot član straneh. Tisti, niso pomembni in večina držav strani so v istem 99% - samo z uporabniškim imenom države razlikuje. Torej, ko se je dodatno preveden ste naredili 52-krat več takih strani, ki so skoraj enake (isti strani, vsebina po prevodu bo dala enako prevedene vsebine). Smo uradno svetujemo, da blokira nepomembno strani z robot.txt - tukaj boste našli, kako to storiti: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Prosimo, upoštevajte, da se bo to, da te strani izginejo indeks obliki Google in to je dobro za vaše SEO, saj bo Google videli in indeks samo ustrezne strani z ustrezno vsebino.

Prav tako, kot vidim, ste naredili spremembe, ker Google ustvari to e-pošto, saj, kot vidim si blokiral član strani za goste. To rešuje tudi ta del vprašanja. Še vedno, če želite videti gost član strani, vendar Google ne indeksa, ki ga - šele raba robots.txt za to

Vidim, da obstajajo tudi povezave za arhiv in teme - bom za analizo te pravice zdaj

Hi še enkrat

Mislim, da vem, kaj je mogoče drugega razloga - kot sem videti na zastave povezav ni nobene povezave, ne da bi language = na vseh ... Prosim povej, kaj je privzeta forum jezik - bi morala za ta jezik povezave ne language = zato, ker sedaj vsake strani imate podvojene za Google. Ko URL za normalno in drugič z jezika YOUR_DEFAULT_LANGUAGE =.

Prav tako povejte, ste spremenili naše predloge imenom vbenterprisetranslator_flag? Moramo vedeti, je vBET bug ali spremembe, ki jih stranka.

Razlog Mislim, da bi bila lahko tudi (ne more preveriti sedaj pa že imamo TODO nalogo, ki bo omogočil, da preverite v prihodnosti), ki jo je pravkar očistiti predpomnilnik in tam je bil problem z povezavo Google - v tem primeru straneh ustvarjajo brez vsebine ( ker prevod ni pridobljena) in dobesedno vsebina je enaka za vse prevode. Ampak takšne stvari se zgodi, če so začasno in če vas ne blokira Google ti sama izgine - to so vprašanja, med vašim in Google strežnik in vBET ne more nič s tem. Ne povem, da je bil razlog. Mislim, da bi se lahko. Kot sem že išče na povezave, ki jih Google ne vidim opisano vprašanje sploh. Torej bi to lahko bilo.

Still - prosimo, odgovorite na vprašanja o privzeti jezik in predlogo.

Hi še enkrat znova

Tokrat sem preveril vaše povezave nit prireditve in vidim 2 stvari tukaj
    1. Nihče ni kriv - kot sem videl nekaj teh povezav (ne vsi vidimo številka 2) vse tiste teme, ki je bil zelo kratek, ki imajo samo en stavek v njem. Torej, vse to so bili zelo podobni privzeto - 99% vsebin je postavitev. To nima nič opraviti z vBET - to je samo vsebino vaše niti. vBET le to pomeni, da je v resnici bolj podobne strani za tiste, če pa onemogočite vBET ne bo prevedenih strani še vedno podobni drug drugemu, če imate samo en stavek v samo mesto v nit. Torej nimamo ničesar na tem mestu.
    2. Mogoče ste ubijanje vašem forumu sami z omejitvijo števila delovnih mest, za ogled gostje. Zdaj vse strani, za mene so isto vsebino s komunikacijo, ki bi se moral registrirati. Ne pozabite, da Google je videti vaša stran kot gost - tako da, če vaša omejevanje mod je neumno bo ubil vaš forum, saj bo Google videli povsod enako vsebino, pove mu, da se registrirajo Prepričajte se, da je omejevanje mod je dovolj pameten, ali pa ga onemogočite.
    Nazadnje urejal vBET; 16-01-11 pri 21:46.

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Hi še enkrat znova

Tokrat sem preveril vaše povezave nit prireditve in vidim 2 stvari tukaj
    1. Nihče ni kriv - kot sem videl nekaj teh povezav (ne vsi vidimo številka 2) vse tiste teme, ki je bil zelo kratek, ki imajo samo en stavek v njem. Torej, vse to so bili zelo podobni privzeto - 99% vsebin je postavitev. To nima nič opraviti z vBET - to je samo vsebino vaše niti. vBET le to pomeni, da je v resnici bolj podobne strani za tiste, če pa onemogočite vBET ne bo prevedenih strani še vedno podobni drug drugemu, če imate samo en stavek v samo mesto v nit. Torej nimamo ničesar na tem mestu.
    2. Mogoče ste ubijanje vašem forumu sami z omejitvijo števila delovnih mest, za ogled gostje. Zdaj vse strani, za mene so isto vsebino s komunikacijo, ki bi se moral registrirati. Ne pozabite, da Google je videti vaša stran kot gost - tako da, če vaša omejevanje mod je neumno bo ubil vaš forum, saj bo Google videli povsod enako vsebino, pove mu, da se registrirajo Prepričajte se, da je omejevanje mod je dovolj pameten, ali pa ga onemogočite.
    1. To je italijanski forum, vsebino objav je povprečje, in to nima nič opraviti s tem, kar ste rekli.

2. Nisem ubijanje forum, ker se registriraj mod po 3 obiskih (eden od najbolj priljubljenih nameščen mods) nima nič opraviti s pošto, saj gredo skozi, tudi otroci vedo, da poleg tega sem bil z uporabo vBET vse od Brezplačna različica je prišel ven (približno eno leto?!?) in nič se ni spremenilo od takrat ali dodal.

Problem je, da je moj forum šteje za srednje forum s 368.000 niti, ko je Google pošlje bote na mojem mestu jih dejansko videli na 368.000 teme, VENDAR www.google.52languages so bili videti 1.540,000 indeksirajo teme 766.000 indeksirajo teme in so Google bote ustavil napadajo svojo spletno stran.

Primer: Tvoja stran je 5.578 učinkovito teme, VENDAR Google vidi 334.000 indeksira teme, ne boste razumeli, kje je problem?

Brez prekrška, morate ugotoviti, kaj se dogaja z google in našli rešitev za problem, ker je Google ugotovil, 52x jezikov je ponaredek | dvojnik indeksira povezav kar pomeni, da prevedena povezuje fizično ne obstajajo in ne morem trditi, da je od Res je, to je cached na naših strežnikih, je kot varanje.

Na majhni forumi ne posveča veliko pozornosti, ampak na srednji | velik forumih ne mimo neopažena.

Moral bi začeli delovati v jezik parameter v URL ("naslov? Jezik= En

Veliko drugih uporabnikov vBET imajo isti problem, tako da ni naključje!

PS. Google Center za pomoč Izjava: Na splošno se to sporočilo prikaže, ko smo odkrili, relativno veliko število URL-jev za vašo spletno stran.

Regards
    Nazadnje urejal mario06; 17-01-11 pri 16:27.

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •