Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: Po dolgem času, da ne deluje več

Default Po dolgem času, da ne deluje več

Hi,
    Pred kratkim sem ugotovila, da vBET ne deluje, kot bi morala več.

Warden wird geupdatet?!?
    ->
    Warden bo posodobljen?

Tudi jaz bi rad, da se odstranijo "Samodejni prevodi, ki jih podpira vBET 3.3.6", ja sem kupil branding brez možnosti.

Še ena stvar, sem ugotovil je, da jaz vekanje storiti ničesar preko admincp, je bilo vedno, da vBET imenom link, zdaj pa svojo spremenilo .. pogled na sliko
    ImageShack ® - Online Photo in Video Hosting

Hvala za vsako pomoč.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi

To bo spet dela Vem, da vprašanje - to je na Google strani, tako to je tisto, kar morate storiti:
    1. Preverite vas blokira Google ali prejel napačne rezultate. Za to uporabite Google tester:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    2. Prosimo, da nam rezultate.
    3. Če vse izgleda v redu - potem preverite prevod, ko ste prijavljeni Če dela, potem to pomeni, da ste imeli začasno težavo z Google in napačne strani, rezultat je bil cached s Cache gost (sem samo opozoriti na seznamu TODO da ne cache v takem primeru ). Torej, prosim, čisto celo cache gost (najbolje storiti ročno - glej pojasnilo v Tools vBET).

O branding free - Oglejte si PM in upoštevajte, da se bo v naslednji izdaji tega je treba odstraniti privzeto

In o tem ni tezt v meniju Admin - izgleda, kot da ni ustrezno besedno zvezo. Prepričajte se, da je vaš obrat primeren - samo na posodobitev - naložite vse datoteke spet in uvoz proizvodov datoteke znova. To bi moralo pomagati
    Nazadnje urejal vBET; 14-01-11 pri 20:07.

Živjo, hvala za vaš odgovor.

Sem ga tryd in zdi ok:
    Začetek Prevod
    Rezultat testa: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test napaka:

In jaz tudi tryd da reupload jo, vendar ne deluje. Gost Cache ni aktiven, saj so njeni res slabo za namene SEO.

Ne vem, zakaj se zdi, da zdaj dela. Sem vstopil vBET Možnosti skozi vBulletin možnosti, se zdi, da deluje, ampak jaz vekanje najti to neposredno, vendar se zdi, da prevesti zdaj, vendar res počasi. Zdi se, kot vsi moji cache je prepisana z "nič"

Quote Originally Posted by wowglider.de View Post
    Živjo, hvala za vaš odgovor.

Sem ga tryd in zdi ok:
    Začetek Prevod
    Rezultat testa: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test napaka:

In jaz tudi tryd da reupload jo, vendar ne deluje. Gost Cache ni aktiven, saj so njeni res slabo za namene SEO.
    Torej vaš Google povezava je v redu. In kot vidim, da je dela zdaj v redu. Torej, verjetno si imel nekaj začasnih vprašanje s povezavo Google, ki je iz našega sope in ne moremo storiti ničesar na tem področju. Great, da je zdaj dela

Gost primeru ni nič škodljivo za SEO. To je še boljše za SEO, saj omogoča indeksiranih strani prineslo veliko veliko hitreje in za Google je pomembno. To je velik napredek in predlagamo, da jo uporabljajo.

Prosim povej, zakaj misliš, da je gost Cache je slabo za SEO? ...

Quote Originally Posted by wowglider.de View Post
    Ne vem, zakaj se zdi, da zdaj dela. Sem vstopil vBET Možnosti skozi vBulletin možnosti, se zdi, da deluje, ampak jaz vekanje najti to neposredno, vendar se zdi, da prevesti zdaj, vendar res počasi. Zdi se, kot vsi moji cache je prepisana z "nič"
    Ne razumem, kaj točno vas pomeni, da predpomnilnika je prepisana z "nič". Ali nove evidence, ki ne prihajajo v cache, ali v cache imate narobe zapise (s prazno prevodi).

Podatki v cache ostane za 15 dni (nastavljiv), tako da vaš forum res ustvarja hitro

Obvestite pa boste potrebovali pomoč prav zdaj?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

brez odgovora-rešiti. Če ne, napišite tukaj in bom odpreti to temo še enkrat.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •