Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: след дълго време, тя не работи повече

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Default след дълго време, тя не работи повече

Здравейте,
    наскоро открих, че vBet не работи, тъй като трябва повече.

Уордън wird geupdatet?!?
    ->
    Пазачът ще бъде актуализиран??

Също така бих желал да премахне "автоматични преводи подкрепени от vBET 3.3.6", да си купих брандирането безплатна опция.

Друго нещо, което разбрах, е, че аз мога да направя нещо чрез admincp, там винаги е била, че vBET името връзка, но сега се променили .. погледнете снимката на
    ImageShack ® - онлайн фото и видео хостинг

Благодаря за всяка помощ.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здрасти

Тя ще работи отново Знам, че въпроса - тя е на Google страна, така че това е какво трябва да направите:
    1. Проверете са блокирани от Google или да получите грешни резултати. За да направите това, моля използвайте Google тестер:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    2. Моля, да ни даде резултати.
    3. Ако всичко изглежда наред - тогава моля проверете превод, когато сте влезли. Ако работи, тогава това означава, че сте имали временен проблем с Google и грешно страниците с резултати от кеширани от Гост Cache (Току-що е отбелязано в TODO списък, за да не го кеша в такъв случай ). Така че, моля просто чисти целия кеш Гост (най-добре да го направи ръчно - виж бележка в Инструменти vBET).

За брандинг безплатно - Моля, вижте PM и моля, имайте предвид, че в следващата версия това ще бъдат премахнати по подразбиране

И не tezt в Admin меню - изглежда не е подходяща фраза. Моля, уверете се, че вашата инсталация е уместно - просто направена актуализация - качите всички файлове отново и отново внасят продукт файла. Това трябва да помогне
    Последната промяна е направена от vBET; 14-01-11 В 20:07.

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Здравейте, благодаря за отговора си.

Аз го tryd и изглежда наред:
    Стартиране превод тест
    Резултати от изпитването: {": {" translatedText ":" миля widziane "}" responseDetails ": NULL," responseStatus ": 200}
    Тест грешка:

И аз също tryd reupload, но не работи. Гост Cache не е активен, защото си наистина лошо за цел SEO.

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Аз не знам защо изглежда, че работи сега. Влязох vBet Опции чрез Еврофутбол опции - това изглежда да работи, но не мога да го намерите директно, но изглежда, че за превод сега, но много бавно. Изглежда, че кеша е заменена с "нищо"

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от wowglider.de View Post
    Здравейте, благодаря за отговора си.

Аз го tryd и изглежда наред:
    Стартиране превод тест
    Резултати от изпитването: {": {" translatedText ":" миля widziane "}" responseDetails ": NULL," responseStatus ": 200}
    Тест грешка:

И аз също tryd reupload, но не работи. Гост Cache не е активен, защото си наистина лошо за цел SEO.
    Така че вашата Google връзка е ОК. И както виждам, че се работи добре сега. Така че най-вероятно има някакъв временен проблем с връзка на Google, който е от нашата sope и ние не можем да направим нищо в тази област. Велики, че се работи в момента Също така добавям задача TODO за изпращане на административни имейли от vBET, когато Google не може да бъде достигнат

Гост случай не прави нищо вредно за SEO. Това е още по-добре за SEO, защото го прави индексирани страници генерират много много по-бързо, а за Google това е важно. Това е голямо подобрение, и ние предлагаме да го използвате.

Моля, кажете, защо мислите, че Гост Cache е лошо за SEO? ...

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от wowglider.de View Post
    Аз не знам защо изглежда, че работи сега. Влязох vBet Опции чрез Еврофутбол опции - това изглежда да работи, но не мога да го намерите директно, но изглежда, че за превод сега, но много бавно. Изглежда, че кеша е заменена с "нищо"
    Аз не разбирам какво точно за вас означава, че кеша е заменена от "нищо". Ли нови рекорди не идват в кеш, или в кеш, имате грешни записи (с празни преводи).

Току-що проверих страницата, която дадохте като пример и тя се превежда добре и много бързо. Може би сте проверявали страница, която все още не е кеширана - в такъв случай времето за генериране зависи от времето за реакция на Google, а не от vBET и не можем да направим нищо с това. Винаги можете да го проверите просто чрез генериране на една и съща страница два пъти. 1-ви път все още не може да бъде кеширан, но следващият ще ви даде реално поколение време Данните в кеша на престой в продължение на 15 дни (конфигурируеми), така че вашия форум наистина генерира бързо

Моля, да каже ли нужда от помощ сега?

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Без отговор решен. Ако не, моля, пишете тук и аз ще отворя тази тема отново.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •