Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 14

Thread: 2 Bigs vprašanje vBET treba soved čim prej

Noob

Default 2 resna vprašanja vBET jih je treba rešiti čim prej

1. Uspešnosti.
    Jaz sem z uporabo plačan prevod. [YES]
    Sem pregledal moje nastavitve in preuredili z veliko scenarij. [YES]
    Imam optimizirana mysql uporabi ta http://www.day32.com/MySQL/ [YES]
    Imam povečal RAM [YES]
    Jaz sem z uporabo predpomnilnika vBET je + memcache od VB [YES]

vendar se zdi, kot da še vedno lag moj server. Oglejte si cpu obremenitve od zaslona-shot spodaj:

[ADMIN odstraniti BROKEN IMAGE]

Ugotovil sem, da v mysql-slow.log, obstaja veliko počasi poizvedb (776 dogodkov) prišel iz vBET izdelek. Kot kažejo od naslednjega ukaza

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. Vzrok podvojeni Naslov Tag

Preden: I uporabo tega mod, podvojene naslov tag sem bil okoli 1xx-1xxx največ.
    Po: 5xxx-1x, xxx ali več

Kot lahko vidite na sliki spodaj:
    To je zelo resno vprašanje, namesto da vaše spletne strani dobili dobro vsebino in uvrstitev, bo Google kaznovanje vse slabo spletno stran, ki ima preveč podvojenih title tag. Če tega problema ni mogoče rešiti. Vsi tisti čudoviti prevod funkcijo pomenijo nič.

Uspešnost vprašanje:

Naj reconfigure te vrednosti?
    Sedanja vrednost
    HTML velikost: rezanje točka = 100.000
    HTML velikost: start rezanja = 150.000
    Nazadnje urejal vBET; 01-12-10 pri 21:47. Razlog: odstraniti zdrobljen slike

Prepovedani

Če govorimo o zmogljivost tukaj je link, si lahko preberete in se naučite o možnih optimizacije za vBET:

Obvestilo, da če uporabljate največ možnosti vBET z omogočanjem vseh 52 jezikih, boste imeli 52-krat več vsebine in prometa - namig: da se omeji število jezikov, v te najbolj priljubljene.

Podvojene title tag - Bomo to test in odgovor z rezultati kmalu
    Nazadnje urejal mateuszr; 01-12-10 pri 08:28.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prosimo, da nekateri točno primerov vprašanj, ki se štejejo kot tiste počasne - s celotno log MySQL.

Odgovor na vaše vprašanje o preoblikovanju poudaril parametrov - to storiti le, če lahko preverite točno generacijski čas pred in po spremembah. Lahko preverite z nekaterimi dnevniki vpisov in preverjanje, kako to vpliva na generacijski čas na strežniku. Brez analizo rezultatov, prosim, ne spremeni te parametre.

Na žalost ne morem videti katerega koli od slik, ki jih vnesejo vas (ne nakladanje). Ali lahko prosim napišete vsebino teh kot besedilo?

Potrebujemo natančno primerov URL-na vaših straneh z naslovom podvojene videti, kaj se dogaja tam. Predvidevam, da je prevedena in je prevod rezultat Google daje isto besedilo (na primer, da je nekaj posebnega besede, kot so ime podjetja, ki ne sme / ne more prevesti), vendar ne morem potrditi, da se ne da natančno URL strani. Ne morem potrditi, vendar pričakujejo, da vBET deluje dobro tukaj in imamo opisano situacijo. Prosimo, da URL, da bomo lahko, da preverim.

Mateusz - vam podobne nit, kjer smo opisali, kako dodati prevod v jezik tag naziv, tako da bo vsak prevod je drugačen, tudi če bo Google prevod rezultat vrne isto besedilo. Poišči ga in navedite tukaj link.

Noob

Besedilo rezultat bo kmalu objavljen

Hvala. Ne potrebujem besedilo rezultati več za to vprašanje. Vidim, kaj je vzrok. Imaš velik problem s preusmeritvijo URL-jev. Kot vidim, za isti jezik, ki ga imajo različne URL - to bi bilo treba preusmeriti na ustrezna. Zato vidite to tags podvajanje.

Obvestite Ali ste naredili kakršne koli spremembe v kodo vBET datoteke? Če da - katero?

Poskrbite, da imate ustrezno integracijo s vBSEO!

Tole mora biti res rešiti hitro! Zato prosim Najprej naj se osredotočajo na to. Potem ko je rešiti to prosimo navedite podrobnosti o teh počasi quries.
    Nazadnje urejal vBET; 01-12-10 pri 21:48.

Pravkar sem bil na vašem forumu in vidim, da je preusmeritev dela ... Ali ste prepričani, da imamo opravka z obstoječimi vprašanje? Kaj so datumi za priznanje tega vprašanja? Ne pozabite, da se Webmaster Tools prikazuje zgodovinske podatke.

Noob

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Pravkar sem bil na vašem forumu in vidim, da je preusmeritev dela ... Ali ste prepričani, da imamo opravka z obstoječimi vprašanje? Kaj so datumi za priznanje tega vprašanja? Ne pozabite, da se Webmaster Tools prikazuje zgodovinske podatke.
    Nikoli nisem sprejel nobene spremembe v kodi vBET na vseh.
    Ta problem je trenutno zgodilo zdaj.
    Videl sem, kar vidite. Google bi videli razliko povezavo ali kaj podobnega.
    Res čudno

Quote Originally Posted by cevo View Post
    Nikoli nisem sprejel nobene spremembe v kodi vBET na vseh.
    Ta problem je trenutno zgodilo zdaj.
    Videl sem, kar vidite. Google bi videli razliko povezavo ali kaj podobnega.
    Res čudno
    Morda ste posodobili vBSEO pred kratkim in ni v celoti integracijo takoj. Kot sem napisal zdaj preusmeritev dela na vašem forumu. Torej to, kar vidite sedaj ne morejo zgoditi. Prosimo, preverite sami in nastaviti 2 različna URL za isti navoj v istem jeziku (en par iz vašega seznama webmaster orodja) - to bi bilo treba preusmeriti na ustrezen URL, tako da ni podvajanja naziva bodo prikazani. Prosimo, preverite. Če je, kot sem opisati, potem je to zgodovinsko vprašanje, ki se ne zgodi več (preverite datume vprašanj - webmaster orodja, vedno pove, ko je ugotovil, o vprašanju, in kaže zgodovinskih vprašanj). Ali je OK - potem je rešen. Kot sem napisal, da bi lahko to povzročilo na primer zaradi vBSEO posodobitev brez ustrezne integracije. Ampak ne morem biti prepričan, če to vprašanje je že rešen.

Če to ni - in boste videli, da je v resnici še ni preusmeritev, nato pa vas prosimo, da TOČNO URL-2, ki ga testirajo - dati z besedili. Tako bomo lahko, da jih preveri in dela na njem.

IF rešiti - navedite tiste, počasi dnevnikov poizvedbe, ki jih je bilo pisanje o - bomo pogled na to.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •