Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: Predpomni in uporabo baze

Brezupen

Default Predpomni in uporabo baze

Hi, videti v moji zbirki podatkov danes sem opazil, imam veliko veliko novih tabel, obstajajo 3 različne vrste cache vBET, normalno, srednje in kratke, zakaj imam 3 različne tipe tabel? moram vse te tabele?

Opazil sem, da je ob 1.3gb prostora ******, sem verjel, da je cache očiščeno pogosto:
    Uporaba cache = Yes
    Cache Time To Live (TTL) = 5
    Uporabite popolno dokumentacijo Cache Za goste (BETA!) = št
    Cache obračun strategije (Database Cache) = Normal
    Cache obračun timelap (Database Cache) = 0
    Stop skrbijo x napake (Database Cache) = 15

Vse zastave so omogočene.

S spoštovanjem,
    Simon

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Ja, morate to tabel. To je za optimizacijo vBET.

Brezupen

Moja predpomnilnika zraste na več kot 20 GB v teku na teden (to je moj TTL v tem trenutku), in sem precej prepričan, da je razmerje zadetkov na pogreša precej velik

Jaz bi en predlog, kljub temu, da bi bilo lepo, če bi imeli možnost, da se premaknete cache tabel z zunanjo zbirko podatkov, tako da je lažje teči DB backup, ne da bi jasno predpomnilnika.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Imamo že tako zahteva za spremembo Ne spomnim se, zdaj pa je v v zameno država ali odobreni, Vendar bomo delali na tem.

Tudi če bo vaš strežnik lahko, da imajo več predpomnilnika vam svetujemo, da nastavite TTL višje. To bo pospešilo vašo stran prevedena generacije, saj je treba sedaj bolj pogosto prevedene vsebine vzeta iz Google. Vemo, da cache ima lahko velik obseg - to je normalno, če imate velike velikosti forum in zdaj množijo njene vsebine 52 krat

Imamo cache spitted da toliko tabel, saj je delo potem veliko hitreje in obračun je varnejši (z njo sta sposobna dati server nekaj časa za počitek med vsako tabelo). To je vse v namen in smo šli do te točke na podlagi izkušenj s prejšnjimi pristopi. Torej, zdaj pa je zrel rešitev.

Tudi če ne trpijo s pomanjkanjem prostora HD, vam svetujemo, da vklopite cache gost. To bo še več prostora, vendar pa bo na HD ni v zbirki podatkov in se bo omogočilo, da odgovor takoj za goste (brez poizvedbe zbirke podatkov).

Brezupen

Kako gost cache delo? Jaz sem trenutno uporabljate 3.3.3 z nekaj spremembami kodo popraviti napak, in še niso nadgradili zaradi stabilnosti. Samo radoveden! Ali celotno predpomnjenje strani, ali pa datoteke preprosto vsebujejo slovar besed in njihovih prevodov za to stran?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by moman View Post
    Kako gost cache delo? Jaz sem trenutno uporabljate 3.3.3 z nekaj spremembami kodo popraviti napak, in še niso nadgradili zaradi stabilnosti. Samo radoveden! Ali celotno predpomnjenje strani, ali pa datoteke preprosto vsebujejo slovar besed in njihovih prevodov za to stran?
    Celotna predpomnjenje strani na trdi disk in pretočene brskalnik kot statične HTML datoteke (po preverjanju pa zahteva je cached).

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •