Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Önbelleğe alır ve veritabanı kullanımı

Kıdemli Üye

Default Önbelleğe alır ve veritabanı kullanımı

Merhaba, bugün benim veritabanına bakarak i birçok yeni tablolar var fark, BB önbellek 3 farklı türleri vardır, normal, orta ve kısa, neden ben tablo 3 farklı türleri var mı? i tüm bu tabloları ihtiyacınız var?

Alan 1.3GB fark ******, i önbellek oldukça sık temizlenir olduğunu inanıyordu:
    Önbellek kullanın = Evet
    To Live Önbellek Süresi (TTL) = 5
    Misafirler için tam Dosya Cache (BETA!) = kullanın Gerekmez
    Önbellek temizleme strateji (Veritabanı Cache) = Normal
    Cache temizleme timelap (Veritabanı Cache) = 0
    X hataları (Veritabanı Cache) = 15 sonra durdurma

Tüm bayraklar etkindir.

Saygılarımızla,
    Simon

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Evet, bu tablolar gerekir. Bu BB optimize etmektir.

Kıdemli Üye

Özlüyor hit oranı oldukça büyük olduğunu önbellek 20Gb üzerinden bir hafta boyunca (şu an benim TTL) büyür ve ben oldukça eminim

Önbelleği temizlemek zorunda kalmadan bir DB yedekleme çalıştırmak için kolay, böylece harici bir veritabanı önbellek tabloları taşımak için bir seçenek vardı, ancak bu çok güzel olurdu, bir öneriniz var.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Biz zaten böyle bir değişim talebi var Ben şimdi de hatırlamıyorum dikkate alınarak devlet ya da onaylı, Ama biz bu işe yarayacaktır.

Ayrıca sunucu daha fazla önbelleğe sahip mümkün olacak yüksek TTL ayarlamak için tavsiye ederiz. Google artık daha sık tercüme içerik alınması gerekir, çünkü tercüme sayfası oluşturma hızlandırır. Biz önbellek boyutu büyük olabilir biliyorum - büyük boy forumu olduğunda normal olduğunu ve şimdi içerik 52 kez çarpın

Biz, çok daha hızlı çalışıyor ve takas sunucu her tablo arasında dinlenmek için biraz zaman vermek mümkün kılan daha güvenli olması nedeniyle pek çok tabloları spitted önbelleğe sahip. Bu amaçla ve deneyimi ile daha önceki yaklaşımları ile bu noktaya kadar gitti. Yani artık olgun bir çözümdür.

HD alanı eksikliği olmaz Ayrıca eğer, biz konuk önbellek açmak için tavsiye ederiz. Daha fazla yer alacak, ancak veritabanındaki HD olmayacaktır ve (veritabanı sorgularını olmadan) misafirler için hemen yanıt sağlayacaktır.

Kıdemli Üye

Konuk önbellek nasıl çalışır? Şu anda hataları düzeltmek için bazı kod değişiklikleri ile 3.3.3 kullanıyorum ve istikrar uğruna yükseltme değil. Sadece merak! Tüm sayfaları önbelleğe alınır, ya da dosyaları sadece o sayfa için bir sözlük kelime ve onların çevirilerini içerir?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden moman View Post
    Konuk önbellek nasıl çalışır? Şu anda hataları düzeltmek için bazı kod değişiklikleri ile 3.3.3 kullanıyorum ve istikrar uğruna yükseltme değil. Sadece merak! Tüm sayfaları önbelleğe alınır, ya da dosyaları sadece o sayfa için bir sözlük kelime ve onların çevirilerini içerir?
    Sabit diskinde tüm sayfaları ve (istek önbelleğe alınmış mıdır kontrol ettikten sonra), statik HTML dosyaları tarayıcı benzeri akış.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •