in imam samo dve e-pošto. vse, kar je dobro, ne morem reproducirati tvoje vprašanje, zato mislim, da je vse ok.
in imam samo dve e-pošto. vse, kar je dobro, ne morem reproducirati tvoje vprašanje, zato mislim, da je vse ok.
Uporabnik pravkar objavil in tako jaz in moj moderatorji dobil obvestilo dvakrat!, Je to le prišlo od namestitev vBET.
Bom dodal še svoj email na naš forum, ki daje uradno obvestilo, če ste sami objavite vBulletin ne boste dobili obvestila o svoj post, bom objaviti sporočilo, in videli, če boste dobili samo en e-pošti
Just posted in dobil 6 prijav .... bi imeli preveč!
Morda bi bilo nekaj v zvezi s kodo oznake?
ok sem opazil, da. Ali lahko razložite, kako dodati e-pošto na forumu? Bom poskusil, da jo reproducira na moj test forum.
Sem v prvi post http://www.vbenterprisetranslator.co...289-post1.html
ok, hvala za to. Zdaj bom poskušal razmnoževati to vprašanje na moj test forum in popravite!
Hvala, vendar je morda kaj storiti z mojo kodo oznake ali moje html gumb za poudarjanje kodo.
Vas prosimo, da pogledati skozi templates / datoteke, ki jih imajo dostop do tako
Just je novo delovno mesto v tem forumu, ampak samo eno obvestilo, vendar pa ni uporabil tags Pretvarjanje razvrščeni in filtrirani lista za HTML