Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: Thread naslovi niso prevedeni

Brezupen

Default Thread naslovi niso prevedeni

Hi, žal, še enkrat post, sem že imel poljski oseba post tukaj problem z pewnym wykresem delovno mesto je preveden, ampak po naslovu je še vedno v nohte, bi lahko nekdo poglej prosim?

S spoštovanjem,
    Simon

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prosimo, pojdite na urejanje nit možnost, pojdite na napredne in preverite pa naslov je notranjost langtitle bbocde. Če ne - potem prosim dodajte (uporaba jezika parameter - tako kot za lang). Najverjetneje je to to.

Take stvari se ne bi smelo zgoditi, če vBET bi opaquing sporočilo (Glej vBET Google možnosti za podrobnosti). Ampak, če nekdo bo motno sporočilo z roko v lang bbkoda, nato vBET videli, da je nekdo že poskrbel, da se o njem in ne na kakršne koli spremembe.

Obvestite se je to pomoč in se je rešil vprašanje.

Brezupen

Dodal sem jezik oznake in nit titile izgleda to sedaj
    [Lang = pl] problem z pewnym wykresem [/ lang]

EDIT: Se opravičujem sem dodal oznake, kot je ta sedaj [Langtitle = pl] problem z pewnym wykresem [/ langtitle] in preveden naslov ok, kako lahko najdem to, da se avtomatsko kot oznake niso bili prisotni, preden sem uredil naslov?

S spoštovanjem,
    Simon
    Nazadnje urejal Simon Lloyd; 07-10-10 pri 07:07.

Tako kot sem napisal - glejte storitev Google Možnosti za vBET v Admin CP. Lahko se odločite, ni strategije, kako samodejno dodaj jezik oznako. Priporočamo, da uporabite Trust Google, ko zaupanja vreden, Prag je pametno, da se glasi opis vseh strategij in izbrati najboljše eno za vas Celoten opis je v opisu parameter - tako da samo na mestu, kjer ste bolni, da nastavite

Brezupen

Izbral sem Trust uporabnika (kot ste priporoča programsko opremo), praviš, da je tag langtitle ni dodal avtomatično?

Zaupanje uporabnikov je najboljša za uspešnost, ker ne sprašuj Google mnenje o tem, kaj je potreben čas (poslali zahtevo, da Google - čakati na odgovor).

Še vedno od uporabniku prijazna stran je najbolje uporabiti strategijo, ki zaupanje Google. To je zato, ker niso vsi uporabniki, ki svoje privzeto jezik, ali včasih uporabnike je set, ampak tudi vedeti, forum jezik in pisati v jeziku forum - v tem primeru vBET bo neprozorna točke jeziku, ki ga uporabnik privzeti jezik. Tako imate lahko objavite v angleščini, vendar so označene kot francoska, saj uporabnik, ki kot njegov privzeti jezik.

Če želite uporabiti možnost zaupanje uporabnikov - toplo priporočamo, da sile uporabniku, da določi svoje privzeti jezik. To lahko storite to zelo enostavno - je nastavljiv v vBET. Tako lahko vBET preusmeriti na uporabnikov profil stran, če si uporabnik ne določi njegov privzeti jezik. Za nekatere uporabnike je to lahko ne preveč udoben, vendar pa bo preusmeritev prenehati, ko je nastavljena uporabnikov privzeti jezik. Lahko se celo odločite želiš preusmerijo uporabnike šele po prijavi, ali znova in znova, dokler ne nastavite parameter (potem uporabnik ne more storiti ničesar na vašem forumu, dokler je njegov privzeti jezik).

Brezupen

Michal, hvala za odgovor, sem že "Force uporabnik .." nastavite in uporabniku, ki je svojo privzetega jezika na poljskih o registraciji in ga objavili v poljščini tudi jaz ne razumem, zakaj naslov ne sme imeti prevedeno?

Res ne želite delovanja strmina in čakati na google, kot včasih forum čaka iskanje Goole meri, da se naložen, čaka bi mesto prevod slabo!

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •