Hi, sorry tek postimi përsëri, i kanë pasur vetëm një post polish person i here Problemi z pewnym wykresem pas është përkthyer, por titulli pas është ende në polonisht, mund dikush të marrë një sy ju lutem?
Regards,
Simon
Hi, sorry tek postimi përsëri, i kanë pasur vetëm një post polish person i here Problemi z pewnym wykresem pas është përkthyer, por titulli pas është ende në polonisht, mund dikush të marrë një sy ju lutem?
Regards,
Simon
Ju lutem shkoni për të redaktuar opsion thread, shkoni në të avancuara dhe të kontrolloni nuk titullin është brenda langtitle bbocde. Nëse jo - atëherë ju lutem shtoni atë (të përdorur parametër të gjuhës - ashtu si për lang). Shumica e ndoshta kjo është ajo.
Një gjë e tillë nuk duhet të ndodhë në qoftë se vBET të bëjë opaquing mesazhin (Shih vBET Google opsionet për detaje). Por nëse dikush do të errët mesazh me dorë në lang bbcode, atëherë vBET të shihni që dikush tashmë kujdesej për atë dhe nuk bëri asnjë ndryshim.
Ju lutem tregoni e bëri atë të ndihmuar dhe nuk çështja është zgjidhur.
Kam shtuar tags gjuhës dhe titile thread duket si ky tani
[Lang = pl] Problemi z pewnym wykresem [/ lang]
EDIT: Keqardhjet e mia i shtuar tags si ky tani [Langtitle = pl] Problemi z pewnym wykresem [/ langtitle] dhe titullin e përkthyer ok, se si mund ta gjej këtë të automatike si tags nuk ishin të pranishëm para i redaktuar titullin?
Regards,
Simon
Fundit edituar nga Simon Lloyd; 07-10-10 në 07:07.
Ashtu siç kam shkruar - ju lutem shikoni Google Opsionet për vBET në Admin CP. Ju mund të zgjidhni ka strategji se si të shtoni automatikisht gjuhë të tag. Ne ju rekomandojmë që të përdorin Google Trust kur besim të denjë, Prag është e mençur për të lexuar përshkrimin e të gjitha strategjive dhe të zgjedhin një më të mirë për ju Përshkrimi i tërë është në përshkrimin e parametër - kështu që vetëm në vendin ku ju sëmurë konfiguroni atë
Unë zgjodha User Trust (si ju rekomandohet në software), jeni duke thënë se tag langtitle nuk është shtuar automatikisht?
Përdorues Trust është i mirë për punën, sepse nuk kërkoj Google për opinionin, atë që merr kohë (të dërguar kërkesë në Google - prisni për përgjigje).
Megjithatë nga ana përdorues miqësore është mirë që të përdorin strategji e cila besimit Google. Kjo është për shkak se jo të gjithë përdoruesit mund të ketë vënë gjuhën e tyre default, ose ndonjëherë përdorues të vendosur, por edhe e di gjuhën forum dhe shkruaj në gjuhën forum - në këtë rast do të vBET terr në pikën gjuhën by default gjuhën e përdoruesit. Kështu që ju mund të ketë post në anglisht, por shënohet si frengjisht, sepse përdorues vendosur atë si gjuhën e tij default.
Nëse ju doni të përdorni të besimit përdorues opsion - ne rekomandojmë fuqishëm për të detyruar përdoruesit për të vendosur gjuhën e tij default. Ju mund ta bëjë shumë të lehtë - ai është configurable në vBET. Pra vBET mund të përcjellëse në profilin Faqe në qoftë se përdoruesi nuk ka të vendosur gjuhën e tij default. Për disa përdorues kjo nuk mund të jetë shumë i përshtatshëm, por do të ndalet pas redirection User default gjuhës është vendosur. Ju mund të zgjidhni edhe nuk ju duan të përcjellim vetëm përdoruesit vetëm pas login, ose përsëri dhe përsëri derisa parametri është vendosur (atëherë përdoruesi nuk është në gjendje të bëjë asgjë në forum tuaj deri në gjuhën e tij default është vendosur).
Michal, faleminderit për përgjigjen, unë tashmë kanë "përdoruesit Force .." vendosur dhe përdoruesit e kishte vendosur gjuhën e parazgjedhur në polonisht për Regjistrim dhe ai postuar në polonisht kështu që unë nuk e kuptoj pse titulli nuk duhet të ketë përkthyer?
Unë vërtetë nuk duan të performancës degraduar dhe të presin për google si nganjëherë forum pret për Goole kërkim porosi për të ngarkuar, duke pritur për përkthim post do të jetë e keqe!