PDA

View Full Version: Rešeno Problem integracije reviewpost / PhotoPost

pepito69
04-07-10, 13:08
Hi,
Pravkar sem kupil svoj mod in deluje tudi na forumih, vendar sem po vaših navodilih, da bi prevode v druge mods, ampak moram biti someting delaš narobe.
forum mapo:
: / / Moji domeni / forumi

Mod map (tukaj je problem):
: / / Moji domeni / opiniones
Njena kot PhotoPost, se imenuje reviewpost.

Sem naredil to:
# V vBET paket / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php spremembe "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH 'to vaše polno pot imenika forum.
Ne uporabljajte "/" na koncu. Če ne veste, kaj je vaša pot, si oglejte spodaj za navodila.
# Kopiraj vbenterprisetranslator_front_controller.php datoteke v imenik, ki jih uporabljajo mod v URL

Potem izgubiti i. To je moj htaccess v / opiniones:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Preusmerjen =
RewriteCond% {QUERY_STRING} jezik =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Preusmerjen = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING} vbet_outside =! Res
RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = true [L, QSA]

Kaj delam narobe?
Thanks
Ah, sem tudi opredeljen v admincp mape / opiniones / in / Slike /, da v imenikih, ter sledenje url in URL za sledenje zunaj imenik forum

kamilkurczak
05-07-10, 12:15
Tukaj imate rešitev.

Prosimo, najdete tega dela te objave:

How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

vBET
06-07-10, 00:03
Točno - phopopost ne podpira global_complete kljuka:) Prosim, praha namig Kamil je - boste tam našli vse potrebne korake, kako vključiti. Testiran in delovna:)

pepito69
06-07-10, 00:56
Bom poskusil jutri in vam bo povedal, in hvala.

tsak76
06-07-10, 22:26
Točno - phopopost ne podpira global_complete kljuka:) Prosim, praha namig Kamil je - boste tam našli vse potrebne korake, kako vključiti. Testiran in delovna:)

lahko u povej mi, kaj storiti, da intergrate z PhotoPost pro, v svojo mapo / photos / kaj dati v htaccess v / photos? btw i uporabo PhotoPost pro

vBET
07-07-10, 13:19
Navodila so ppropriate za različico PhotoPost pro.

O natančni vsebini - vse, kar je opisano v danih navodilih. Prosimo, da natančno povedo, kateri korak interation jih ne razumete, in bomo opisati bolje za vas.

Prav tako upoštevajte, da se, če želite, da naredi za vas na strežniku, potem lahko uporabite intgration storitev za $ 30 (). Še vedno vas spodbujamo, da prah navodila in prihranite vaš denar - mi vam bomo naše brezplačno spletno podporo, ki opisujejo vsak korak, ki jih ne razumete. V takem primeru, samo prosim povej kateri korak zahteva boljši opis? Če že to storila in to doesnt delo - nam daje youe htaccess vsebin po integraciji in bomo preverili, da ne, da je v redu..

tsak76
07-07-10, 14:20
Samo povej mi, kaj moram dati v mapo PhotoPost htaccess

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1