pepito69
04-07-10, 13:08
Hi,
Pravkar sem kupil svoj mod in deluje tudi na forumih, vendar sem po vaših navodilih, da bi prevode v druge mods, ampak moram biti someting delaš narobe.
forum mapo:
: / / Moji domeni / forumi
Mod map (tukaj je problem):
: / / Moji domeni / opiniones
Njena kot PhotoPost, se imenuje reviewpost.
Sem naredil to:
# V vBET paket / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php spremembe "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH 'to vaše polno pot imenika forum.
Ne uporabljajte "/" na koncu. Če ne veste, kaj je vaša pot, si oglejte spodaj za navodila.
# Kopiraj vbenterprisetranslator_front_controller.php datoteke v imenik, ki jih uporabljajo mod v URL
Potem izgubiti i. To je moj htaccess v / opiniones:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Preusmerjen =
RewriteCond% {QUERY_STRING} jezik =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Preusmerjen = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteCond% {QUERY_STRING} vbet_outside =! Res
RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = true [L, QSA]
Kaj delam narobe?
Thanks
Ah, sem tudi opredeljen v admincp mape / opiniones / in / Slike /, da v imenikih, ter sledenje url in URL za sledenje zunaj imenik forum
Pravkar sem kupil svoj mod in deluje tudi na forumih, vendar sem po vaših navodilih, da bi prevode v druge mods, ampak moram biti someting delaš narobe.
forum mapo:
: / / Moji domeni / forumi
Mod map (tukaj je problem):
: / / Moji domeni / opiniones
Njena kot PhotoPost, se imenuje reviewpost.
Sem naredil to:
# V vBET paket / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php spremembe "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH 'to vaše polno pot imenika forum.
Ne uporabljajte "/" na koncu. Če ne veste, kaj je vaša pot, si oglejte spodaj za navodila.
# Kopiraj vbenterprisetranslator_front_controller.php datoteke v imenik, ki jih uporabljajo mod v URL
Potem izgubiti i. To je moj htaccess v / opiniones:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Preusmerjen =
RewriteCond% {QUERY_STRING} jezik =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Preusmerjen = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteCond% {QUERY_STRING} vbet_outside =! Res
RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = true [L, QSA]
Kaj delam narobe?
Thanks
Ah, sem tudi opredeljen v admincp mape / opiniones / in / Slike /, da v imenikih, ter sledenje url in URL za sledenje zunaj imenik forum