PDA

View Full Version: Rešeno Strange / forums /

badawidollah
28-03-10, 02:22
hello,

to je čudno za mene

Prav tako je treba videti, kot
nusantaraku.org / forum / forum.php (obstajajo vbadvance moduli tam)

pa preusmeri na nusantaraku.org / forum (če odprem da index.php, brez modulov vbadvanced)

potem sem prekopiral da / forum / forum.php do / forum / index.php
da samething zgodilo, še vedno ni modul vbadvanced tam.

badawidollah
28-03-10, 03:54
posodobitev

vbadvance moduli ne prikazujejo v indonezijski (i izberejo indonezijski kot primarni jezik)
vendar pa kažejo na Malay in angleškem jeziku

** Vbadvanced v index.php le ne kažejo

badawidollah
28-03-10, 04:29
Prosim, poglejte

nusantaraku.org / forum / index.php language =? ms
nusantaraku.org / forum / index.php? language = en
nusantaraku.org / forum / index.php? language = id

različnih
kajne?

vBET
28-03-10, 21:42
Oprosti, ampak ne vem, kaj naj išče. Prosim, povejte mi, kaj natančno je treba vključiti na strani (daj mi nekaj predračun, ki lahko najdem na strani) in URL do te strani. Bom našel in preverite, kako izgleda na prevedeno poglede. Zdaj ne vem, kaj manjka.

Prosimo, upoštevajte, da veste, svoj forum - moram biti usmerjeni da vidite, kaj mislite:)

EDIT:
OK - mislim, da vidim, kaj misliš, vendar nisem prepričan. Ko ste na prevedeno stran z index.php in kliknite na zastavo izvirnega jezika, potem je preusmerjen na forum.php - to je vprašanje?

badawidollah
30-03-10, 15:47
nit zaprt

problem v vbseo software

hvala

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1