View Full Version: O cache tabel v zbirki podatkov
Cybershaolin
31-01-10, 08:24
Samo vprašanje, kot je ta, kaj pa če ne uporabljam predpomnilnika sploh v vBET? Ali se shrani, da zbrišete vse tabele, povezane s cache? Opazil sem veliko novih tabel (156 tabel v primerjavi s 3 tabele v 3.2.2 verzija!) So bili dodani v moji zbirki podatkov glede na cache funkcionalnost ...
Ni smiselno, da ga odstranite. Ne morete uporabljati cache prav zdaj, a morda bo v prihodnosti. Prazne, ne uporabljajo tabele imeti nikakršnega vpliva na delovanje sistema.
Cybershaolin
31-01-10, 23:15
Jaz ne nameravate uporabljati na vseh, tudi v prihodnje. Ampak, moje vprašanje ni bilo res vprašati, če bi imela vpliva na delovanje sistema ali vBET zmogljivosti ali ne, kar nisem trdijo o tem ... Hotel sem, preprost odgovor, če sem lahko odstranite tabele ali ne. Hočem vedeti, če bo to stop vBET delajo, če ne uporabljam predpomnilnika na vseh.
To je iz osebnih razlogov in moje razumevanje, to je to. Imam svoje razloge, ker niso tako velike količine tabel v moji zbirki podatkov, lahko to razumeli?
Cybershaolin
02-02-10, 03:28
Torej, je to varno? Samo navaden odgovor prosim? :)
Nismo ga preizkusite, ampak kot vem, koda naj bo varna. Preden se uporablja cache je vedno preveriti, pa je to on. Torej, če ste jo onemogočen potem vBET ne sme nikoli iti na kodo, s cache poizvedb. Obstaja "naj bi", saj, kot sem napisal nismo poskusiti.
Cybershaolin
07-02-10, 00:53
Hvala. Jaz bom vas obvestili, če sem kdaj poskusil.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):