PDA

View Full Version: Rešeno Google še indeks prevedenih strani po uninstall

Wulf
13-02-12, 19:43
Uninstalled vBET več mesecev nazaj in Google še vedno poskuša indeks strani.

Je bilo branje http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2489-uninstall-results-2.html to nit, vendar dodajanje teh 2 pravila moj .htaccess pila, ki ne zdi se, da delajo.

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]

Poleg tega se zdi bolje povedati Google te strani niso tam več namesto za preusmerjanje. Sem bila obravnava ta post na Webmasterworld in kodo odgovora 410 HTTP_GONE zdi kot pot.

http://www.webmasterworld.com/forum30/29823.htm

Kaj bi morali dodati moje htaccess datoteko za doseganje tega? Bi potrebovali datoteko robots.txt, pa tudi?

r.dziadusz
14-02-12, 23:08
Lahko prosim pokaži mi vaše celotno .htaccess pila?

Wulf
15-02-12, 04:41
Sem našel problem. [L, QSA] treba [L, R = 301]

Tudi bom dodati datoteko robots.txt za zavrne vse tiste imenikov, ki indeksirajo z iskalniki. I am kopiranje je tukaj v primeru, da kdorkoli je treba. To pravilen način ravnanja, kajne?

User-agent: *
Allow: /
Disallow: /zh-TW/
Disallow: /cs/
Disallow: /fi/
Disallow: /et/
Disallow: /ru/
Disallow: /hu/
Disallow: /ca/
Disallow: /sl/
Disallow: /tl/
Disallow: /de/
Disallow: /it/
Disallow: /hy/
Disallow: /ms/
Disallow: /mk/
Disallow: /yi/
Disallow: /ar/
Disallow: /lv/
Disallow: /th/
Disallow: /eu/
Disallow: /ja/
Disallow: /ur/
Disallow: /ht/
Disallow: /pl/
Disallow: /af/
Disallow: /hi/
Disallow: /gl/
Disallow: /bg/
Disallow: /nl/
Disallow: /el/
Disallow: /vi/
Disallow: /ka/
Disallow: /ro/
Disallow: /sk/
Disallow: /zh-CN/
Disallow: /sr/
Disallow: /en/
Disallow: /az/
Disallow: /id/
Disallow: /iw/
Disallow: /hr/
Disallow: /cy/
Disallow: /tr/
Disallow: /sw/
Disallow: /pt/
Disallow: /fr/
Disallow: /sq/
Disallow: /ga/
Disallow: /fa/
Disallow: /no/
Disallow: /be/
Disallow: /es/
Disallow: /lt/
Disallow: /uk/
Disallow: /ko/
Disallow: /da/
Disallow: /sv/
Disallow: /mt/
Disallow: /is/

r.dziadusz
15-02-12, 20:40
Ja videti globe za vaš forum. Imaš vse nadaljnje vprašanje o tem vprašanju?

Wulf
15-02-12, 21:11
Hvala za pomoč, to lahko zapre.

raymond
05-05-12, 05:21
To je dober komentar wulf.
Ker strani ni več tam, smo naj prepreči bote gostujočih stran.
301 Trajno preusmeriti je potrebna, tako, da ljudje obiščejo stare povezave, se bo namesto vloži novo povezavo.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1