PDA

View Full Version: RSS prevesti

S|ave
23-02-11, 21:46
Hi,

Ali je mogoče avtomatsko prevesti uvoženih virov RSS v določeni langauge?

Samo mesto RSS in ne drugod po forum / kategorijah.

Hvala vnaprej.

kamilkurczak
24-02-11, 00:20
hello,
Lahko preizkusite tukaj na našem forumu: vBulletin によって エンタープライズ トランスレータ (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ja/external.php?type=RSS)
ali vBulletin によって エンタープライズ トランスレータ (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ja/external.php)

S|ave
24-02-11, 12:36
hello,
Lahko preizkusite tukaj na našem forumu: vBulletin によって エンタープライズ トランスレータ (vBET) [/ url]
ali vBulletin によって エンタープライズ トランスレータ (vBET) [/ url]

Hello,

Hvala za odgovor.

Mislim, je mogoče uvoziti RSS iz strani z novicami fx v angleščini in avtomatsko sporočilo objavite RSS na moj forum v drugem določen jezik?

vBET
24-02-11, 14:01
Ne, ni mogoče prevajati uvožene RSS. V tem trenutku vBET suipports prevod RSS kanalov, ki jih forum, kjer se isnstalled vBET. Če uvažate RSS kanal iz službe oher in je v drugem jeziku, ne bo prevedena. Če je v istem jeziku kot je vaš forum pa bo vBET preprosto prevesti je tako kot ostale vsebine strani (če je del strani, ne v nekaterih iframe). Ampak, če je v drugem jeziku, nato pa bo prevod ne. Imamo že na seznamu iz TODO za podporo prevajanju uvoženih RSS, še vedno ni nobenega datuma, ko bo treba podpreti to.

S|ave
24-02-11, 17:24
To je slabo, bi bilo lepo funkcijo.

Hvala za odgovor in upam, da je kmalu.

kamilkurczak
25-02-11, 08:46
Lahko ga predlaga v Feature Request del našega foruma

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1