PDA

View Full Version: Rešeno Strani vse zamočil

Snake
07-02-11, 01:37
Pravkar sem zopet ta mod, je želel, da poskusite znova, z manj držav, da vidim, če obremenitev je boljša.

Vendar pa je vsak prevedeno stran zamočil, ne noge, vse prispevke premešanih, povezuje vse zamočil.

Vsako idejo, kaj bi povzročil s tem, sem moral odstraniti, saj je bilo skupaj nered.

Im 100% sem sledil navodilom, namesti tako večkrat zdaj.

Včasih bi strani v redu, nato osvežite in vse narobe.

kamilkurczak
07-02-11, 11:13
hello,
Bil sem na vaši strani, ampak ste vBET zdaj onemogočen. Rad bi Chek sam zato vas prosimo, pošljite mi PM z vašo FTP in admincp dostop, ker zdaj ne vem, kaj povzroča to težavo.

Thanks

Snake
07-02-11, 13:07
Ok, Computer Juice - Forum - Gratis PC Hjælp, informacijske podpore og Reparationer (http://www.computer-juice.com/forums/da/)

Prosim, poglejte posnetek in hitro, dont hočem zapustiti omogočeno, kot je ta.

Hvala.

kamilkurczak
07-02-11, 13:15
ok sem naredil nekaj zaslonov iz vašega foruma in sem shranili spletno stran v vir v datoteko.
Opazil sem, da je vprašanje na glavni strani in na straneh forumih (ne v teme), kajne?
Bom poskusil najti zaradi tega vprašanja.

Prosimo, da - poskusite, da počistite predpomnilnik.
Ali urejate nekatere predloge ali ne?
Morda imate nameščen nov mod?

Snake
07-02-11, 13:18
Happens in teme, ki jih preveč.

Hvad er den bedste gratis CD-brænding programske opreme? - Computer Juice (http://www.computer-juice.com/forums/da/f52/whats-best-free-cd-burning-software-31441/)

Podobne teme in noge zdrobljen, datumi v napačnih mestih, sigs razmetana.

Opomba to sveže namestiti, sveže nalaganje datotek za vb vbseo in vBET, standardni možnosti config.

Ali lahko onemogočim zdaj?

kamilkurczak
07-02-11, 13:23
ok lahko onemogočite. Bom analizirala te podatke

Snake
07-02-11, 15:46
Ok hvala, se veselim vašega odgovora / fix.
Na zdravje!

Snake
08-02-11, 02:52
Hello, samo spraševal, če imate več informacij?

kamilkurczak
08-02-11, 14:23
hello,
Zelo težko je najti rešitev, ko ne morem reproducirati na moj test forum. Imam samo zasloni in na mestu vira, ampak moram pogledati v svoj forum kode (ker je to značilne samo za svoj forum).
Najprej bi rad Michał aks o tem vprašanju. Mogoče je vedeti dobra rešitev.
Seveda želim vas vprašati o vaših admincp in FTP dostop (s PM) - to bo zelo koristno.

Thanks

Snake
08-02-11, 19:36
Jaz lahko sledite navodilom, im nerade dajejo admin dostop.

Sem teči pred to mod in bilo je fino, pred kratkim dodali hvala / kot mod in dejavnosti / točk mod.

Dovolite mi, vem.

kamilkurczak
09-02-11, 10:03
hello,
Lahko bi našim mod zdaj - le omogoča vBET in potem pojdite na admincp-> vBET-> zastave in nastavite Flags Place, da po meri.

Po tem:
-VBET je omogočena in sem ga lahko uporabite
-Flags ne prikazuje, in vsi uporabniki ne morejo uporabljati naše mod.

Drugič, Kot vidim na mojem zaslonu - ste napačnih rezultatov iz google v predpomnilniku in imate svojo vsebino preselil. Imamo rešitev, kako preprečiti napačne rezultate google (bo vključena v naslednji SPROŠČANJE)

Jaz vam lahko hitro popraviti:

1. odprto in naredite kopijo te datoteke:
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions.php

2. v tej datoteki najdete to vrstico:

if ($useCache && $wasTranslated && $translatedSize == $translationEncodedTextsSize) {

3. prilepite pred to vrstico:

if (!$wasTranslated || $translatedSize != $translationEncodedTextsSize) {
define('VBET_DONT_WRITE_GUEST_CACHE', true);
}

4. Shrani
5. Počisti vse predpomnilnika
6. je test!

Ta koda mora blok napačnih rezultatov iz google. In kot sem napisal prej - Prosimo, omogočite vBET in kraj nastavite zastavico CUSTOM

Snake
09-02-11, 12:06
Sem zopet v njem vse zdelo, da dela v redu.

Imam uporabljajo kodo urejati za vsak slučaj.

Hvala.

kamilkurczak
09-02-11, 13:10
hello,

Hvala za potrditev. Kot sem napisal v mojem prejšnjem delovnem mestu - napačnih rezultatov iz google v cache, poskusite se vse spremembe v kodi od moje prejšnje objave.

Thanks

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1