View Full Version: Že storili sekundarnih uporabnikov za uporabnike odvisni od jezika materi za vsakega uporabnika
Predlagam, da sekundarni Skupine odvisna od jezika raje ali materni jezik
to bo omogočilo nadzor različnih uporabnikov, da uporabljajo svoj jezik za objavo
tako da lahko naredimo someforums ne za posebne uporabnike jezik
tudi za pošiljanje e-pošte ali ponuja odvisna od jezika, če pripadajo skupini srednje
seconday skupini uporabnikov:
Angleški uporabnikov
arabic uporabnikov
in tako naprej
To bi moralo je odvisna od tega, kaj se odločijo iz registeration kot svoj materni jezik
in zmožnost, da jo spremeni, če je izbrati napačno jezik za njega
in potem bo prenesena na drugi srednji Uporabniške skupine
i uporabo vBET za eno leto, preden sem ga ustaviti, dokler temporarly i konča nadgradnjo na vb 4 s fiksno vse hroščev
in so že uporabniki iz različnih držav in hočem nekaj posebnega nadzora odvisna tudi od njihovega maternega jezika
bi lahko tranfer to nit, da vbet4 funkcija zahteva
Ideja uporabniške skupine je zelo pameten:) Ni nujno, da z uporabo sekundarnih uporabniške skupine (na nekaterih forumih, da lahko že imajo poseben pomen) - prav tako kot skupina.
Imamo že funkcija zahteva, da jo prikazujejo obvestila odvisno od uporabnika privzeti jezik. Seznam je lahko rešitev (ni bilo preveriti, ampak domnevam, da je obvestilo sistem vključuje možnost, da se opredeli obvestila za skupino).
Torej, kot sem razumel želite vBET, da ustvarite ločene uporabniške skupine za vsak podprt jezik. Uporabili bomo nekaj predpona, kot so vbet_ ali lang_, ali language_ - tako da bo vse tiste uporabniških skupin biti skupaj, če prikazana v abecednem vrstnem redu (najverjetneje vbet_ - da bi se izognili morebitnim sporom). Prav tako bo vBET samodejno nastavi to Uporabniške skupine, glede na uporabnikove privzeti jezik. Ali je prav?
Zdaj - sprejeto:) Prosimo, potrdite, podrobnosti o tem, kako bi moralo delovati. Prav tako - kot sem napisal ne želimo uporabiti sekundarne uporabniške skupine. Samo uporabiti drugo uporabniška skupina za uporabnika (ni omejitev zneska skupin) - je to OK?
zdravo
če razumete funkcije | "sekundarni uporabniška skupina"
boste razumeli, da bo naslednji velik korak za vBET
sekundarna skupina lahko izbrišete v vsakem trenutku in uporabniki pripadajo bo ostal na primarni skupini
Prav tako bo sekundarni skupina nam veliko nadzora nad dovoljenja odvisna od njega ali le ignorirajo in dobili dovoljenja od primarne, ki bo deafult registriran skupine uporabnikov ali kateri koli dodatni primarni Uporabniške skupine
na primer:
Obvestilo je mogoče nadzorovati odvisno id skupina seconday
glej, ali ne vidim posebne forume za posebne seconady skupino
obstaja veliko in veliko primerov v zvezi s tem
in tako da, če naredimo seconady skupine z imeni jezikov in, ko uporabnik izbral materni jezik za njega, on bo avtomatsko na tem sekundarnem skupino
uporabnik: john
izberejo: Angleški jezik kot materni
mu bo v srednjih Uporabniške skupine, ki je: Angleški
in bo dobil dovoljenja odvisno, kaj hočem, da ti govorijo angleško
če lastnik želite odstraniti vBET lahko on obdržati tiste sekundarnih uporabnikov, če je hotel ali odstraniti z izdelkom
to ne vpliva vBulletin na vse samo, da je sekundarni uporabniške skupine in si lahko preberete in test je na vBulletin ročni
plz potrebujemo jo seconday Uporabniške skupine, ne morejo primarni uporabniške skupine in si preberite o tem in preizkus srednješolskega sistema skupino uporabnikov v vBulletin
hvala
Nisem prepričan, da govorimo isto stvar ali ne. Ali kot "sekundarne uporabniška skupina" razumel "Dodatne Skupine" ali ne? Če ne - mi prosim točka kako lahko nastavite v Admin CP tem "Sekundarni uporabniška skupina" za izbranega uporabnika.
ja to je: Dodatna Skupine uporabnikov
Sestavljeno in bodo vključeni v vBET 4.3.0:) se bo novi vlogi samodejno ustvarjena za vsak jezik. In se bo samodejno uspelo obdržati za vlogo uporabnika, ki ustreza njegovemu izbranem jeziku privzeto:)
ok jaz samo obnoviti moje VBE
Upam, da bo nova različica vključuje dodatne uporabnikov, tako da bo vsak jezik bo dodatno Uporabniške skupine
Sestavljeno in bodo vključeni v vBET 4.3.0:) se bo novi vlogi samodejno ustvarjena za vsak jezik. In se bo samodejno uspelo obdržati za vlogo uporabnika, ki ustreza njegovemu izbranem jeziku privzeto:)
Bo to pomenilo, da bi lahko sem dal, recimo tako skupini za angleški in švedski, in potem, če je besedilo napisano v obeh bom lahko prebral, da neprevedeno privzeto? Ali naj naredim novo zahtevo za to funkcijo?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):