View Full Version: Rešeno Objave ni prevedena.
Tudi kadar imajo člani, ki svoje privzeto jezikov, je ne dobiš prevedeno v delovnih mest. Nič, samo originalni tujega jezika.
Ko sem zaviti jezik tags okoli besedila ročno deluje.
Kaj je narobe?
Thanks
Kaj strategije uporabljate za določitev sporočilo jezik? Prosimo, pojdite na vBET možnosti Google in preverite.
Pravkar sem spoznal, da je vprašanje združljivosti. Zdi se, da to [New Version 2010/03/01] MARCO1 Skrij vse z dovoljenjem uporabnikov - Sporočila Manager - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=228228) mod je učinek na vBET. Ko sem ga onemogočite, vBET deluje v redu še enkrat. Ali veste za kaj, da ga morda popraviti?
Hvala!
EDIT: Kaj misliš? Ali ste se nanaša na "Detection Language Google"??
To je določena kot "Vedno zaupanje uporabnikov"
Če imate vedno zaupanje uporabnikov, bi jo bilo treba opaqued glede na uporabnikove nastavitve privzetega jezika.
Velika da ste našli razlog. To je nekaj integracija vprašanje. Ne vemo zdaj, kaj točno je odgovoren za to. vBET naredi motno uporabo hook newpost_process - preverite, ne MARCO1 plugin, ki jih uporablja preveč. Če da - poskusite spremeniti sklep o izvršbi, tako da ga izvede, pred / po vBET - ravno nasprotno, da bi bilo dejansko eno. Lahko bi se dovolj - če ne bomo iskali druge rešitve.
MARCO1 ne uporablja ta plugin.
OK tako. Prosimo, da podatke za dostop PM Admin CP in FTP. Bom preveriti, da na mestu in iskati rešitev. Obrnete se lahko tudi z avtorjem drugih mod za namige, če ne želite, da pošljete podatke za dostop. Avtor mod vedno najbolje ve, kako deluje.
Prav tako - preverite še enkrat, da se prepričajte, ne mod res vpliva vBET opaquing proces.
Hvala Michal. Odhajam izdelek MARCO1 je onemogočen za zdaj. Prav tako ni to, kar želim to storiti. Torej, če lahko dobim ga za pravilno delovanje, bom potem lahko še enkrat, mi pa lahko traja še naprej. Hvala!
Kot sem razumel v tem trenutku jih ne potrebujete več podpore pri tem vprašanju in se lahko zapre. Če ne - prosim za več informacij:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):