مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : موبایل تکلیف دستگاه سبک ، سبک های مختلف و مورد استفاده توسط کاربر های مختلف

Default موبایل تکلیف دستگاه سبک ، سبک های مختلف و مورد استفاده توسط کاربر های مختلف

این است که در واقع در مورد سبک های مختلف استفاده می شود که توسط کاربر های مختلف ، به طوری اگر یک شیوه ذخیره شده در ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان فعال تصدی (به عنوان مثال سبک سبز) ، و سایر کاربران را برای باز کردن انجمن با سبک های مختلف به عنوان پیش فرض (برای مثال سبک آبی) ، کاربر دوم هنوز هم گرفتن سبک اول شخص ذخیره شده در سبک (سبک ، سبز و نه آبی سبک)

در آنجا يكى از محبوب ترين در vb.org كشا دستگاه تلفن همراه واگذاری سبک

آشکارسازیخودکار آن اگر کاربر با استفاده از تلفن همراه (PC) با استفاده از موبایل فوق العاده نور پوست / سبک، با استفاده از نه به طور پیش فرض

خود را از سال با استفاده از کش فعال تصدی فایل کامل برای مهمانان کار نمی کند ، چرا که سبک است که در فایل ها ذخیره می شود با استفاده از سبک به طور پیش فرض ، بنابراین کاربر با استفاده از تلفن همراه باز کردن سبک های ذخیره شده در فایل ها بیش از حد ، آن است که معمولا سبک به طور پیش فرض (سبک کامپیوتر)

که وزارت دفاع کار دوباره وقتی که من غیر فعال کردن کش فعال تصدی فایل کامل را برای مهمانان ، حذف chace ، سطح دسترسی 755 و دوباره پوشه vbet_guestcache

من هنوز در تلاش است که وزارت دفاع (یا به سبک های مختلف توسط کاربر های مختلف استفاده می شود) کار می کند ، اما chace تمام کار بیش از حد ، بنابراین شاید chace ذخیره شده فایل های سبک را بیش از حد ، تنها توسط کاربر با همان سبک مورد استفاده قرار می گیرد

اگر باز هم سخت نیست به درک لطفا اجازه دهید من می دانم ، من سعی خواهد کرد آن را با وضوح بیشتری

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا توجه داشته باشید که در فعال تصدی انتشار آخرین appropriatelly کار با سبک diffetenr aind کش خوش آمدید. مهمان کش می افزاید : شناسه سبک به فایل مورچه نام است که این است که چگونه ما اجازه می دهد مهمان به تغییر سبک حتی زمانی که کش خوش آمدید روشن است.

ابتدا بررسی کنید آیا شما را از آخرین آزادی فعال تصدی نصب شده.

اگر بله پس لطفاً مطمئن شوید که قبل از شما کار می کنند برنامه vbet تعيين کند که کدام فایل مهمان حافظه پنهان استفاده شود. اين است تمام آنچه نياز است - شما تغییر سبک كشا نام كاربر و thich تغييري بايد قبل از انجام كنترلهاي vbet. vbet styleid است با استفاده از فایل پاک کردن حافظه پنهان به تعيين مهمان در قلاب global_start

سلام میشل

- من جلو در admincp -- > محصول -- > vbet 3.3.6 پس از آن آخرین

-- در اینجا برخی از مثال در vbetchace ، شناسه (شماره) سبک این در حال حاضر موجود است؟
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

-- میشل می تواند شما را به من بگویید که پلاگین دقیقا همان است که ایجاد و خواندن فایل chace کامل ، من به کد شرطی برای این وزارت دفاع در پلاگین نوشتن برخی از سبک به از با استفاده از فایل chace کامل رد. برای مثال اگر کاربر با استفاده از سبک ID NO.1 او / او با استفاده از chace کامل است ، اما اگر با استفاده از سبک ID no.2 او / او chace کامل با استفاده از

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

مهمان کد کش در فایل گنجانده شده / شامل / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php و عملکرد vbet_getGuestCacheFile نام فایل تعیین کش. همانطور که می بینید -- سبک شناسه (شماره) در انتهای نام فایل استفاده می شود و آن را از خواندن
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    فایل کامل حافظه پنهان است با خواندن vbet قلاب در global_start و در قلاب نوشته global_complete یا global_shutdown.

خوب من در حال حاضر ساخته شده از این وزارت دفاع و یا برای سبک های دیگر که می خواهید حذف فعال تصدی ، نمی دانی که اگر افراد دیگر این مشکل را دریافت می کنید ، اما اگر جواب مثبت است شما می توانید در این راه حل با استفاده از بیش از حد

برو به admincp --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین

جستجو در این 3 پلاگین
    کد vB تصدی مترجم
    نوشتن کش مهمان
    کد vB تصدی مترجم -- پرچم

باز کردن و آنها محتوای کد قرار دادن این اگر مشروط

اگر (STYLEID = 10)
    {
    / / محتوای کد
    }

10 با تغییر سبک شماره شناسه كه مى خواهند به منظور جلوگيري از استفاده از vbet و نه با استفاده از شكار كردن كامل، به عنوان مثال اين سبک : موبایل فوق العاده نور پوست / سبک که با استفاده از دستگاه تلفن همراه واگذاری سبک مثل من در حال حاضر استفاده از

Nb در. -- بدانید که چه چیزی است شماره شناسه خود را سبک ، برو به phpMyAdmin به> به جدول : سبک --> شما می توانید تعداد در ستون styleid را ببینید
    آخرین ویرایش توسط basketmen. 14-09-10 در 13:51.

کاربر ارشد

من فقط unistalled سبک دستگاه تلفن همراه ، من در مورد ** درآمد در روز را از دست داد ، اما من هم به بازی در اطراف و من قصد ندارم به پرداخت یک پسر 10 **** ساعت هر در انجام این کار است.

سلام چرا "به پایان رسید" محصولات خریداری کنم ، من نمی خواهم که بتا تستر برای هر کسی که به.

شما انجام یک کار خوب در به اشتراک گذاری و من به شدت از آن قدردانی است.

احساسات همسر...

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •