این است که در واقع در مورد سبک های مختلف استفاده می شود که توسط کاربر های مختلف ، به طوری اگر یک شیوه ذخیره شده در ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان فعال تصدی (به عنوان مثال سبک سبز) ، و سایر کاربران را برای باز کردن انجمن با سبک های مختلف به عنوان پیش فرض (برای مثال سبک آبی) ، کاربر دوم هنوز هم گرفتن سبک اول شخص ذخیره شده در سبک (سبک ، سبز و نه آبی سبک)
در آنجا يكى از محبوب ترين در vb.org كشا دستگاه تلفن همراه واگذاری سبک
آشکارسازیخودکار آن اگر کاربر با استفاده از تلفن همراه (PC) با استفاده از موبایل فوق العاده نور پوست / سبک، با استفاده از نه به طور پیش فرض
خود را از سال با استفاده از کش فعال تصدی فایل کامل برای مهمانان کار نمی کند ، چرا که سبک است که در فایل ها ذخیره می شود با استفاده از سبک به طور پیش فرض ، بنابراین کاربر با استفاده از تلفن همراه باز کردن سبک های ذخیره شده در فایل ها بیش از حد ، آن است که معمولا سبک به طور پیش فرض (سبک کامپیوتر)
که وزارت دفاع کار دوباره وقتی که من غیر فعال کردن کش فعال تصدی فایل کامل را برای مهمانان ، حذف chace ، سطح دسترسی 755 و دوباره پوشه vbet_guestcache
من هنوز در تلاش است که وزارت دفاع (یا به سبک های مختلف توسط کاربر های مختلف استفاده می شود) کار می کند ، اما chace تمام کار بیش از حد ، بنابراین شاید chace ذخیره شده فایل های سبک را بیش از حد ، تنها توسط کاربر با همان سبک مورد استفاده قرار می گیرد
اگر باز هم سخت نیست به درک لطفا اجازه دهید من می دانم ، من سعی خواهد کرد آن را با وضوح بیشتری