Michał Je mi ľúto, som si uvedomil, tento kód len pridávať ďalšie jazyky showthread stránky Mapa, viete, kde (miesto, pred alebo po čom), pridávať ďalšie stránky taktiež ako forumdisplay, archívy a ďalšie?
pretože tieto 2 stránky sú najdôležitejšie, aby Google ľahšie indexovanie vlákno zoznamy, aspoň by mal byť jeho integrácie vrátane forumdisplay a archív stránok i Sitemap
Naposledy upravil basketmen; 02-10-10 v 22:46.
V túto chvíľu sme testovali len kód pre integráciu jednotlivých tém, ktoré považujú za najdôležitejšie. Vezmite prosím na vedomie, že Google bude indexovať všetky vaše stránky rovnako (aj keď nie so Mapa integrácie vo všetkých), pretože robot prechádza všetky odkazy na vaše stránky a vy ste súčasťou vlajok s odkazmi na preložených strán. Samozrejme vrátane odkazov na Sitemap môže indexovanie rýchlejšie. To je dôvod, prečo sme publikovali Témy Odkazy integrácia - nite mení tak rýchlo, rýchlejšie, lezie môže byť užitočné.
Keď som sa pridať kód z prvej príspevok v súbore Sitemap, sa mi zobrazí nasledujúca chyba pri generovaní mapa stránok
Beh Vbet 3.3.6 a 3.5.2 vBSEO na 3.8.1 forumFatal error: Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / thespain / public_html / vBSEO / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
vBET obsahuje požadovaný súbor v init_startup háčik:
Zdá sa, že nie je zahrnutá vo Vašom prípade z nejakého dôvodu. V takomto prípade prosím zadajte iba súlade s reqiure_once v zmenený súbor sitemap generátor. Dajte ju pred dodatočné kód vBET. Vezmite prosím na vedomie, že to nie je testované - tak to je múdre, aby sa kópia súboru pred zmenami.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Fandia klobúk Michael, to bolo viac ľudské chyby z mojej strany
Aj googled chybu a zistil, že je to trochu pozeral som sa na na nastavenie
Nikdy som zmenil na odkaz typu VBSEO_URI
Ak ste sa, že pokles sa možnosti, že idioti, ako som ja ani prehliadnuť![]()
V priebehu minulých skúseností viem, nastavte čas na generáciu Mapa mať pekné oneskorenie medzi Mapa stránok. Bane nastavený na 15 sekundách.
Ale Im spokojní s celkovou stránky desiatich jazykoch
Forum zobrazení: 2904
Zobraziť vlákno: 1817821
Celkový počet indexovaných URL: 1823149
Celková doba spracovania: 1,682.58 sekúnd
Tento kód je práca s mapa webu 2.6? Vďaka.
Snake Kde ste Mapa generátor 2,6?, Mám 2,5 a pracuje s tým.
Pretože ste zmenili kód, to nebude fungovať správne.
Čísla dont sčítajú.
Forum Displej: 327
Zobraziť vlákno: 886054
Zobraziť príspevok:
Profily:
Výsledky hlasovania:
Blogu:
Blog Štítky:
Album URL:
Sociálne skupiny URL:
Tag URL:
Archív: 169