Mám rovnaký problém.
Používam 3.5.2 a vBSEO Sitemap Generátor 2.6 beta 2
Sitemap generátor nefunguje. Začína a nie sú úplné.
Mám rovnaký problém.
Používam 3.5.2 a vBSEO Sitemap Generátor 2.6 beta 2
Sitemap generátor nefunguje. Začína a nie sú úplné.
Má vytvárať akékoľvek vlákno odkazy? Ak máte veľa odkazov a generovanie mapa stránok trvá dlho, môže to mať ani dostatok času na dokončenie. Skontrolujte prosím, či to stále, keď spúšť znovu. Ak áno a bude dokončená v 2 alebo viac žiadostí, potom by ste mali zvážiť, aby viac času na posúdenie.
Ak nie - prosím, uistite sa, že zmeny kódu je vhodné.
Mám "vBSEO Mapa generátor zlato v3.0". Neexistuje žiadny kód, ako ste sa zmienil na úvodnej stránke v vbseo_sitemap.php súboru.
Je tu nejaký kód, ako je tento:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [ThreadId], Príspevkov: $ totalposts, stránky: $ totalpages, zobrazení: $ threadrow [Zobrazenie] $ pred");
Mám vložiť kód na titulnej strane u tohto kódexu, prosím?$ Addons = preg_split ('# [\\ r \\ n $ ]+#', vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ("addon");
foreach ($ $ addony ako addon)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[addon moduly] $ addon", true);
patrí (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon.)
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ("Mapa bola vytvorená <a href="index.php"> Kliknite tu pre návrat </ a>. ', true);
Práve som poslal e-mailom kontaktovať na vbent *** slator.com o tom. Vďaka!
Dobrý deň,
riešenie pre verziu 3.0 generátora Mapa je v poriadku, ale Gold Edition - neboli testované.
Ja sa pozrieť
Akýkoľvek vývoj, prosím?
ok budem kontrolovať za vás
Rovnaké so mnou. Generátor začína a prichádza s
V ten istý okamih som kliknite na tlačidlo (takže myslím, že výsledok sa opakoval sekúnd, 372, musí byť rozhodne zle) - a potom umiera. Žiadne XML vytvorený žiadny ping, nič. php_value max_execution_time je nastavené na 540."[§ START] showthread [18,484.1 Kb používajú mem] [372.670 s (372.670 s)]"
A mimochodom: som kontaktoval podporu vBSEO za to. Odpovedali takto:
Znie to ako vBET a vBSEO by mal nejaký nezhody ..Pôvodne odoslal vbseo Support