Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast
Výsledky 11 na 20 z 28

Závit: vBET a vBulletin 3,6

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Bezplatnú pomoc?? Keď som zaplatil 30 dolárov nikdy nič nepovedal o jednorazovú dohodu, naopak je tu kópiu odpovede hodín (Cenzurované samozrejme), ktoré jasne hovorí, že by ste mi opravu na každej aktualizácie:

To sú vaše slová:
    Ja vás pripraví osobitný dokument s potrebnými krokmi po každom update(jasne znamená budúcnosti vBET verzie) integrovať s vbulletin 3.6 -> V zrozumiteľnej angličtine to znamená, že na každý vBET aktualizácia som mal nasledovať špeciálne dokumentu pre integráciu s vBulletin 3.6.

Čakám na 2 Krok za opravu zaplatiť.
    Naposledy upravil mario06; 19-08-10 v 08:43.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Ako napísal Michał - nemôžeme reprodukovať, a napriek tomu potrebujú mať prístup k admincp a FTP, takže prosím, ak môžete - PM ma alebo vBET

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Sledoval som vyššie sprievodca na list, vlajky sú tam, ale invisibile, ale pri odovzdaní myšou nad to si o sebe en pl ECC ... rovnako ako som povedal, že príznaky sa nezobrazujú.

To je jediný rozdiel, ktorý som si všimol, medzi 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Ako môžete vidieť niečo, čo v tejto oblasti jednoznačne zmenil spôsobuje mi problémy

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal mario06 View Post
    Bezplatnú pomoc?? Keď som zaplatil 30 dolárov nikdy nič nepovedal o jednorazovú dohodu, naopak je tu kópiu odpovede hodín (Cenzurované samozrejme), ktoré jasne hovorí, že by ste mi opravu na každej aktualizácie:

To sú vaše slová:
    Ja vás pripraví osobitný dokument s potrebnými krokmi po každom update(jasne znamená budúcnosti vBET verzie) integrovať s vbulletin 3.6 -> V zrozumiteľnej angličtine to znamená, že na každý vBET aktualizácia som mal nasledovať špeciálne dokumentu pre integráciu s vBulletin 3.6.

Čakám na 2 Krok za opravu zaplatiť.
    To nie je pravda. Ktorú ste zaplatili za integráciu služieb a táto služba bola doručená. I - prestaňte sa snaží manipulovať s našimi pracovníkmi. Tento text, ktorý máte zobrazené, znamená to, že po aktualizácii budete odstrániť naše zmeny, a musíte to urobiť znovu, inak sa jednoducho vrátiť na predvolený kód. To ešte neznamená, že by sme zaručiť, že bude pracovať na ďalších verziách. Nemôžeme zaručiť, pretože nemáme podporu vB 3.6.

Ak chcete citovať verejne našom súkromnom rokovaní je to, čo som napísal ešte pred platí:
    Som prihlásený, a prvá vec, ktorú som videl, že máte nepodporovaný vBulletin verzia - vBET3.x je oficiálne podporovaný na vBulletin verzia 3.8. Máte 3,6 ... Takže nie je žiadny vBET chybu.
    Mimochodom - ani to nebudeme musieť stráviť ani minútu tohto vydania sme chorí skontrolovať. Ak sa budem môcť nájsť problém rýchlo, potom nie je problém. Ak nie, potom odporúčame:
    - Update vBulletin (najlepšie)
    - Alebo len zakázať všetky vBET hoks pre archiváciu a zostať bez prekladu archív stránok
    - Alebo zakúpiť integračných služieb za $ 30, bur, pretože to je na vBulletin verzia nie sú podporované Nemôžeme vás uistiť, že sme sa dokonca bude môcť, aby to fungovalo (My jednoducho nevieme, že verzia, a to, čo tam je podporovaný).

Prosím, dajte nám aj FTP prístup práve teraz. Musím skontrolovať to verzia podporuje navyše aj všetkých háčikov.
    Dal som nejaký text v červenej farbe - tak, ako ste to, venovať svoju pozornosť na to. Text tučným písmom tučne aj v mojom PM.

Nikdy ste zaplatili za návod - písal som to a zverejniť, pretože som chcel urobiť, a ja napísal text, ktorý ste smerovali po ktorú ste zaplatili za integráciu služieb - takže nie je dôvod manipulovať s našimi pracovníkmi a snažia sa presvedčiť, že to bola časť dohody. Celý dohoda je v texte, ktorý je vyššie. Môžete dokonca požiadaný, aby napísal poďakovanie pre vás v tejto téme, pretože ste sa mi páčila predstava, že som napísal tieto pokyny.

Upozornenie: Už máte, čo ste si zaplatili. Máš integrácie a svoje stránky archív pracoval, rovnako ako to bolo možné pre VB 3.6

Teraz Vám ponúkame bezplatnú podporu, ktoré ešte nemáme to urobiť - VB 3.6 nie je novšie a bude oficiálne podporovaný. Ak chcete, aby sme vyriešiť váš problém - prosím, podrobnosti hodín prístup, rovnako ako to urobil predtým.

Ponúkame Vám bezplatnú podporu pre túto tému, dokonca, že nemáme na to. Urobili sme to na začiatku tohto problému. Nevieme, čo sa snažíte dosiahnuť tu tým, že odmietne prijať našu podporu a zároveň žiadať znovu o to, kričať a ukazovať na červenom nejaký text vo veľmi manipulatívnymi spôsobom, ale uvedomte si, že sa vyhlásenie v tejto otázke je oficiálny a v konečnom znení: vBET 3.x oficiálne podporuje vBulletin 3.8. Staršie vBulletin verzia nie sú oficiálne podporované. Ponúkame Vám podporu a vôľu tento problém vyriešiť zadarmo. Zistili sme žiadnu radosť podivnú hru, ktorú hrajú tu. Tie už Pošlite nám prístup, akonáhle sme vyriešiť váš problém podľa integráciu služby, ktoré ste si zaplatili - stačí to urobiť znovu a urobíme si ho zdarma tentoraz, i to, že používate vBulletin verzia, ktorá nie je oficiálne podporovaný. Táto ponuka je k dispozícii až do 25. dňa tohto mesiaca. Po tomto dátume už nebudeme ponúkať bezplatné služby v tomto prípade. Môžete si vziať to alebo odmietnuť - je to vaša vlastná voľba. A len ste zodpovední za svoje voľby. Naozaj chceme, aby vám pomohol veľmi silné, ale nie sme schopní to urobiť proti svojej vlastnej vôli.
    Naposledy upravil vBET; 21-08-10 v 16:21.

Dátum registrácie
    10. 2009

Sledoval som vyššie sprievodca na list, vlajky sú tam, ale invisibile, ale pri odovzdaní myšou nad to si o sebe en pl ECC ... rovnako ako som povedal, že príznaky sa nezobrazujú.

To je jediný rozdiel, ktorý som si všimol, medzi 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Ako môžete vidieť niečo, čo v tejto oblasti jednoznačne zmenil spôsobuje mi problémy
    Nie, nemôžeme bez obývacia vB 3.6 stupňa s vBET nainštalovaný tam. Nemôžeme odhadnúť, ako vyzerá vB 3.6 kód a ako sa to bude správať po nejakej zmeny. Musíme overiť a vidieť to naživo, a budeme si nemôže robiť na naše fórum, preto, že nemáme také staré verzie a nie je oficiálne podporiť. Tiež upozorňujeme, že zmena, ktorú opisujú bola vykonaná, pretože bug report - predtým odkaz na CSS bol v zlej sekcii súboru HTML. Ak si len chcete mať prácu - prosím len späť to zmena, ktorá vás všimol. Ak chcete pracovať s príslušné HTML štruktúry a potrebujeme prístup k vašim fórum a začiarknite možnosť umiestniť náš odkaz vo vnútri HTML hlava časti.

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

To je to, čo ste napísal pred pridať fix:

Som prihlásený, a prvá vec, ktorú som videl, že máte nepodporovaný vBulletin verzia - vBET3.x je oficiálne podporovaný na vBulletin verzia 3.8. Máte 3,6 ... Takže nie je žiadny vBET chybu.
    Mimochodom - ani to nebudeme musieť stráviť ani minútu tohto vydania sme chorí skontrolovať. Ak sa budem môcť nájsť problém rýchlo, potom nie je problém. Ak nie, potom odporúčame:
    - Update vBulletin (najlepšie)
    - Alebo len zakázať všetky vBET hoks pre archiváciu a zostať bez prekladu archív stránok
    - Alebo zakúpiť integračných služieb za $ 30, bur, pretože to je na vBulletin verzia nie sú podporované, nemôžeme vás uistiť, že sme sa dokonca bude môcť, aby to fungovalo (my jednoducho nevieme, že verzia, a to, čo tam je podporovaný).

Prosím, dajte nám aj FTP prístup práve teraz. Musím skontrolovať to verzia podporuje navyše aj všetkých háčikov.

To je to, čo ste napísal po použitie fix, ktorý znamená, že po vyššie uvedených hodín a jasne hovorí -> Budem vás pripraví špeciálny dokument potrebné kroky po každom update integrovať s vbulletin 3.6 -> V zrozumiteľnej angličtine to znamená, že na každý vBET aktualizácia som mal nasledovať špeciálne dokumentu pre integráciu s vBulletin 3.6. Takže nie všetko, čo preformulovať tak, že sa zdá, priamo pre vás, pretože angličtina nie je teória.

Nemôžem dať svoj prihlásenie servera z bezpečnostných dôvodov a opäť neviem, prečo nemôžete mi poslať hook.php súbor nahrať na server sám.

Dátum registrácie
    10. 2009

Stačí zopakovať to, čo ma aj vás už písal. To už bola prerokovaná a bolo to už bolo vysvetlené - Vezmite prosím na vedomie, že písanie rovnaké správy, je považované za spam. Ak chcete len písať znova to isté, budeme musieť začať odstrániť oznámenia, pretože tí robili len odpad pre budúcich užívateľov. To je verejné miesto a spam nie je dovolené. Prečítajte si prosím znovu svoju správu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    a moja odpoveď tu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

Môžete tiež už odpovedal na otázku, prečo nemôžeme len vykonanú zmenu a zaslať ho na vás - viď tu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

Ďalej upozorňujeme, že už zašlite nám raz prístupové údaje k svojmu forum, takže argument o bezpečnostných dôvodov, je ťažké uveriť. A od začiatku používania vBET viete, že používate ju nepodporuje verzii phpBB - každý problém na fóre, bude vyžadovať náš prístup, že (ak budeme podporovať, pretože nemáme k).

Ako som písal - ja nechápem, aký druh hry, ktorú plaviaca sa tým, že odmietol našu bezplatnú pomoc a zároveň vyžadujú, ale my sa snažili toto. Máte riešenie - nám prístupové údaje, rovnako ako to urobil predtým. Ak si neželáte, aby našu pomoc - je to vaša voľba. Kvôli svojej podivné postoje a pásu času tým, že opakuje to isté v kruhu, sme tento návrh obmedzený - viď predchádzajúci hrnca. Sme veľmi radi, aby vám pomohol - ale nemôže to urobiť proti svojej vlastnej vôli.

Vezmite prosím na vedomie, že diskusia je považovaná za hotové. Ak ste sa niečo nové napísať, prosím, nie spam. Dali sme si riešenie - bez podpory na forum a riešenie problému. Zober si to, alebo nie - podľa vášho výberu. Vezmite prosím na vedomie, že budeme veľmi radi, aby vám pomohol

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Ja používam vb 3,6 i, tu je to, čo mám robiť tak vb archív pracuje i len chcete zdieľať, ak niekto môže robiť to dokonalejšie Prosím, podeľte sa taky

1. , Ktorým sa vlajky v archíve
    , V prípade, že príznaky nezobrazuje v archíve stránky, použite tento krok

Choďte do administrácie -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager -> hľadanie plugin "Handle vlajok v archíve" bez úvodzoviek

nájsť

Code:
    $metatags .= '

nahradiť vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Powered by vBulletin s vašej path fórum vlajkami neudáva, pretože zle obrázky pathor pretože rewrited príliš v vbseo, tak sme tu sú stanovenie archívny priečinok

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Teraz znovu načítať znovu a skontrolujte, či ste archív, mal by vlajky budú zobrazovať vo vašich archívoch stránkach tiež

2. Ak používate rewrited Archív stránky pomocou vBSEO, a odkaz v preklade archíve stránke je nefunkčný, môžete opraviť aj

Napríklad nefunkčné ako je tento, bude sa stránka nebola nájdená chyba

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    IDS by mali byť ako je táto, vyššie uvedenú adresu URL chýba názov zložky v nižšie tučne, niektorí ľudia s použitím / Archív / Alebo / Mapa stránok / Názov zložky alebo iný názov zložky

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

Ak chcete tento môžeme použiť vBSEO CRR

Choďte do vbseocp.php -> Vlastné pravidlá pre prepis -> pridať tento riadok (v spodnej časti kolóny CRR) Ak sa preddavok názov zložky pomocou / Archiv / takhle http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

Ak sa záloha zložky pomocou / Mapa stránok / názov zložky, ako je tento http://www.domain.com/forum/sitemap/ stačí zmeniť názov zložky

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

To bude stačiť, môžete použiť vbet stránok vb 3,6 archív

3. Ak sa vám chybové hlásenie, ako to v hornej časti stránky archívu niekedy (to sa netýka, alebo preto, krok 2 vyššie)

Upozornenie: filemtime () [function.filemtime]: stat zlyhala [cesta] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

použitie tohto Meto návod, Používam ho a jeho práce
    Naposledy upravil basketmen; 09-09-10 v 00:19.

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

@ Michael
    To nie je dokončená, pretože ste sa rozhodol, že to, je to hotové, keď som tento problém vyriešiť.
    S pozdravom

@ Basketman
    si to všetko sám? To je skvelé, že sa budem snažiť v najbližších dňoch a dáme vám vedieť.
    Ide o kamaráta

PS. Mám ignorovať všetko, čo v prvé miesto, a proste si modding?
    Mám proste dva prvé kroky, pretože nemám vBSEO?
    Naposledy upravil mario06; 10-09-10 v 16:06.

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

@ Michael
    To nie je dokončená, pretože ste sa rozhodol, že to, je to hotové, keď som tento problém vyriešiť.
    S pozdravom

@ Basketman
    si to všetko sám? To je skvelé, že sa budem snažiť v najbližších dňoch a dáme vám vedieť.
    Ide o kamaráta
    Ja len pomocou kódu, ktorým už v tejto téme a ďalšie fóra a mnoho skúšok

Už som použiť na niekoľko dní a stále pracuje, PM ma, či budete potrebovať moja adresa URL

PS. Mám ignorovať všetko, čo v prvé miesto, a proste si modding?
    Mám proste dva prvé kroky, pretože nemám vBSEO?
    Ach, to môže byť rôzne prípad, problém č 1 a 2 som si myslím, že v dôsledku vBSEO, pretože vBSEO rewrited archívu stránky

Môžete skúsiť Michał kód Po prvé, ak jeho nefunguje, skúste môj, skúste to s experimentom, a skontrolujte, či máte súbor zálohy obnoviť v prípade, že zmenený súbor nefunguje
    Naposledy upravil basketmen; 10-09-10 v 16:12.

| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •