Máš pravdu. To by malo byť inverzná. Ospravedlňujeme sa za chybu
Máš pravdu. To by malo byť inverzná. Ospravedlňujeme sa za chybu
s inverzným kódu z vbet stále nefunguje pre mňa .... niekto môže potvrdiť, či som urobil niečo zlé?
môže byť správny kód
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['Goto']) & & falošné! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
Náš kód funguje dokonale na našej testovacej forum. Prosím, poslať Michal PM s prístup k FTP.
Ten sa bude snažiť opraviť.
Kamil,
Fungovalo to pre mňa
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['Goto']) & & falošné! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
ale s $ _GET ['p'], ako navrhuje sa nič nezmení **********
pretože je problém s dosiahnuť rôznych goto, prečo je potrebné skontrolovať, či premenná je nastavená p?
Môžete potvrdiť?
Oba návrhy sú dobré. Kódy správne pracovať na test forum .. Budem písať o tom Michal.
vracať, vrátiť,
skúste to (pomocou kódu):
1. preložiť stránku (bez ohľadu na jazyk)
2. použitie Prejsť na prvý nový príspevok
Vidíte? Stránka nie je preložená.
Som kontrolu práve teraz.
Urobil som veľa testov, a to je práca na našej strane v danom kóde. Prosím, skúste toto:
1. Nastaviť zmeny, ako sme popísali ("Choď na" neexistuje pred popravou ide trought vBSEO - že to, čo naše záznamy nám hovorí)
2. Vytvoriť nový testovací príspevok
3. Skontrolujte, či sa pre tento newone to funguje.
Ak je to - potom už len flush cache. Asi by mali v flusching Admin cp -> Maintenance -> Aktualizácia čítače. Skúsiť Rebuild Forum informácií Možno aj niektoré ďalšie. Ak to bude fungovať pre nové desať itmeans, že to funguje a stačí sa len cache staré (zle) presmerovanie.
Prosím, skúste to a dajte nám spätnú väzbu - ak stále nefunguje, potom musím ísť a skontrolovať na vašom serveri.
vbet mojich testov sú pod vBulletin 4.0.4pl1
a kód
nie je práca pre mňa, ale ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
je v poriadku ... Máte nejaký nápad, ak tento kód môže niečo urobiť svoj kód?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {