Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Vďaka za vbet, ale všimol som si nejakého podivného problému s cmps_index stránky

Zakázaný
    Dátum registrácie
    12. 2009

Default Vďaka za vbet, ale všimol som si nejakého podivného problému s cmps_index stránky

Vďaka za vbet, ale všimol som si nejakého podivného problému s cmps_index stránke.
    Mám cmps_index.php Pag premenovaný na bindex.php. Ale keď sa snažím kliknúť na trnalstor napríklad arabčina, to ukazuje rez ako odkaz

, Ktorý je údajne treba

A to je rovnaké pre všetky preklady. Čo mám robiť, aby túto chybu opraviť. Vďaka vopred.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

vBET rezy index.php z URL - to je dôvod, prečo ste túto otázku. Pre rýchlu opravu, prosím:
    1. Upraviť súbor / Includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. Hľadať:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Nahradiť:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Prosím, potvrďte to pomôže. Zaradíme ho do ďalšej verzii, takže budete mať pokoj na to pri aktualizáciách

Zakázaný
    Dátum registrácie
    12. 2009

Sa mýlim. Jedná sa o pôvodné index.php premenovaná na bindex.php a moje cmps_index.php byť index.php.
    Môj tlmočník v index.php (pôvodne cmps_index.php) sa zdá byť v poriadku, ale bindex.php (pôvodne index.php) nefunguje.

A nemôžem nájsť tento kód v / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if (falešný! == strpos ($ adresa, "index.php") & & falošné === strpos ($ adresa "/ Archív / ')) {
    $ Sídlo = str_replace ('index.php','',$ adresu);
    }
    To je to, čo mám v / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if ($ index = strpos ($ adresa, 'index.php')) {
    $ Sídlo = str_replace ('index.php','',$ adresu);
    }
    Odpovedzte, prosím, čo najskôr.

Dátum registrácie
    10. 2009

OK - Tento kód, ktorý si našiel, je jeden. Dal som si kód z verzie ešte nebola uvoľnená. Ale nepoužívajte ho - pretože problém je niečo iné, čo je popísané v prvom rade.

O skutočný problém. Prvá - Uistite sa, že to nie je hotový niektoré nastavenia vBSEO (napr. vlastné prepísať alebo tak niečo).

Keď budete mať istotu, že to nie je vBSEO, tak prosím PM fórum URL a prístupové údaje pre správcu CP, CP vBSEO a FTP - budeme musieť skontrolovať na mieste.

Dátum registrácie
    10. 2009

Vzhľadom k tomu, že išiel do PM - potvrdenie môže vydať byť uzavretý?

Dátum registrácie
    10. 2009

Žiadne potvrdenie - uzatvorenie problém. V prípade, že je stále aktívna odpovedzte sem a bude znovu otvorená.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •