OK, OK, Nainstaloval som bez chyby, ale to bol problém, prosím pomôžte Upozornenie: set_time_limit () [function.set-time-limit]: Nedá sa nastaviť časový limit v núdzovom režime v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 148 Ako môžem pomôcť Acill web: heroesuo.net / forum
oh. Mali ste nejaký problém som narazil na túto free verziu. K tejto chybe dochádza, keď server má núdzovom režime = on. Program sa preloží do bezpečného režimu = off. Takže môžete pridať kód pre konfiguráciu htacess to zakázať: php_flag safe_mode off Problém bude vyriešený čoskoro - Rad stop cez safe_mode htaccess .. To je php_flag safe_mode off nebude fungovať. Takže možno musieť kontaktovať svojho hostiteľa, aby zamestnávatelia tento problém vyriešiť. - Ale to je problém, keď som počul o núdzovom režime = off, je potenciál pre vyššiu hack. Tak, ako možno tento problém vyriešiť, nie je admin vBET
Naposledy upravil haiduongbk; 29-05-10 v 01:59.
Stačí vypnúť núdzový režim Code: safe_mode = off http://www.vbenterprisetranslator.co...aq.html#post15
safe_mode = off
Zobraziť Tag Cloud
Pravidlá fóra