Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 13 z 13

Závit: Problémy s 3.1.0 práve kúpil!

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Cybershaolin View Post
    Testovací fórum miestne znamená samo o sebe, že nie je nikoho ukázať!
    To je skvelé

Ako som povedal, nie som schopný vidieť možnosti vBet Hlavné môjho admincp pri testovaní sa na môj miestny fórum. O uvedení svojej hack na forum môjho života, tak neviem, už to, čo budem robiť s tým, pretože som sa naozaj ocenia typ odpovede, ktoré mi tu.
    Opäť odpoveď znie - budem riešiť tento problém. Prosím PM ma všetky detaily a nemusíte ju nastaviť na svoje skutočné forum, než len ja hodín prístupové údaje do skúšobnej doske
    Je mi ľúto, ani nevedia, odpoveď, že som sa vám týmto spôsobom. Bohužiaľ neviem, čo je príčinou tohto problému, a ja potrebujú mať prístup k moci skúmať to pre vás a riešiť za vás. Ospravedlňujeme sa za problémy a čaká na PM s detaily.

Bez možnosti pozrieť sa na to naša jediná rada pre túto chvíľu je opäť - Uistite sa, že máte prístup k internetu. A tým si myslím servera. Viem, že váš počítač má prístup, ale vyzerá to, že server je blokovaný pre komunikáciu s externými slovo. Ďalším dôvodom môže byť, že nemáte nainštalovaný CURL PHP knižnice. Nemôžem povedať nič iné, bez možnosti pozrieť sa na to.
    Naposledy upravil vBET; 06-11-09 v 02:28.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

lol To nie je možné sa prihlásiť na miestnej fórum (napr. pomocou EasyPHP, XAMPP alebo čokoľvek iné, s miestnymi IP adries), tj:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Mali by ste vedieť o tom. Každopádne zabudnite na to. Nepotrebujem to už nie.

Som dostal odpovede na iné veci tak, Nevermind.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

lol To nie je možné sa prihlásiť na miestnej fórum (napr. pomocou EasyPHP, XAMPP alebo čokoľvek iné, s miestnymi IP adries), tj:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Mali by ste vedieť o tom. Každopádne zabudnite na to. Nepotrebujem to už nie.

Som dostal odpovede na iné veci tak, Nevermind.
    To je, ak máte vlastnú IP na WAN (nielen LAN). 127.0.0.1 to je rovnaké ako localhost a to znamená, že sa chcete pripojiť so skutočným strojom. Ale vy ešte vlastnú IP adresu. A aj keď je to len v lokálnej sieti, môžete nastaviť váš test forum na rovnakom stroji, kde máte skutočný forum. Podľa licencie vBulletin máte právo dať také fórum v adresári testvb, ale musí byť k dispozícii verejnosti.

V prípade, že vo všetkých budúcich problémov stačí napísať. Sme tu pre Vás

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •