Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 13 од 13

Тема: Проблеми са 3.1.0 само купио!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Cybershaolin View Post
    Тестирање форуму локално значи сама по себи да није показуј никоме!
    То је велики

Као што сам рекао, нисам у могућности да видите опције вБет Главни у мом админцп када је тестирање на мом локалном форуму. О стављање пијук на мој уживо форуму, и ја више не знам шта ћу урадити са овим, јер нисам стварно ценимо врсте одговоре ми је дао овде.
    Још једном, одговор је - ја ћу ово средити. Молим вас ми ПМ све детаље и не морате да га подесите на прави форуму пре само мене АМ приступ детаље вашег пробној плочи
    Жао ми је што не цене одговор који ће вам помоћи на овај начин. Нажалост, ја не знам шта је разлог овог питања, а ја треба приступ моћи да истражује за вас и решити га за вас. Жао због невоље и чекају ПМ са детаљима.

Без могућности да провери, наш једини савет за сада је поново - уверите се да имате приступ Интернету. А од вас мислим серверу. Знам да ваш рачунар има приступ, али се чини да ваш сервер је блокиран да комуницира са спољним реч. Други разлог може бити тај што немају инсталиран цурл пхп библиотеку. Не могу да кажем ништа више, без могућности да га проверите.
    Последњи изменио vBET; 06-11-09 U 02:28.

Д То није могуће да се пријавите у локалном форуму (као што су користећи еасипхп, КСАМПП или нешто друго, са локалним ИП), тј:

хккп: / / 127.0.0.1/форум/индек.пхп.). Треба да знате о томе. У сваком случају, заборавите о томе. Не треба више.

Сам добио одговоре о другим стварима, тако, нема везе.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Д То није могуће да се пријавите у локалном форуму (као што су користећи еасипхп, КСАМПП или нешто друго, са локалним ИП), тј:

хккп: / / 127.0.0.1/форум/индек.пхп.). Треба да знате о томе. У сваком случају, заборавите о томе. Не треба више.

Сам добио одговоре о другим стварима, тако, нема везе.
    То је ако имате своју ИП у ВАН (не само ЛАН). 127.0.0.1 то је исто као лоцалхост и то значи да желите да повежете са стварним машина. Али и даље имате своју ИП адресу. А чак и ако је то само у локалној мрежи, и даље можете подесити ваш форум тест на истом рацунару где сте прави форуму. Према СМФ лиценцу имате право да подесите такав форум у директоријум тествб, али то не мора бити доступан за јавности.

У случају да у свим будућим питањима управо пишем. Ми смо ту да вам помогнемо

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •