Ahoj
Zaznamenal som, že sa vBET 4.2.1 a 4.0.2 vBulletin PL4 a vBSEO dostať 3,5 RC3 oznámenia, ktoré nie sú preložené.
Prosím o radu
Kosmik
Ahoj
Zaznamenal som, že sa vBET 4.2.1 a 4.0.2 vBulletin PL4 a vBSEO dostať 3,5 RC3 oznámenia, ktoré nie sú preložené.
Prosím o radu
Kosmik
Musíte sa obrátiť na tie preklady - to je v predvolenom nastavení výkonových dôvodov (nie každý je používať). Nájdete príslušnú voľbu vBET -> Misc Možnosti
Ospravedlňujeme sa, ale nie som hlúpa.
To je na inak by som sa hlásil ako bug!
Vidieť Patientenfragen.net - máme odpoveď
Nikto sa predpokladá, že niektorý z našich užívateľov je blbosť To je štandardný postup informovať prvé o možnostiach konfigurácie, pretože užívateľ môže jednoducho prísť o konfigurácii, alebo dokonca ani hľadať také. Som otvorenie problému znovu a ísť tam
Naozaj to je nejaká chyba, pretože dokonca ani re-kódovaný. Postaráme sa o tom čoskoro
Mimochodom - všimli ste si, že máte zlomený usporiadanie v hornej časti stránky pre zobrazenie prekladal a vaše príznaky zmiznú (nie sú ani v výstupného kódu )?... Vidím, že ste urobil niektoré zmeny na použitie šablóny - skontrolujte to je z dôvodu zmeny (kópie skutočných šablóny tela niekam, sa vráti, skontrolovať, dal ju späť).
Dispozície nie je poškodený.
Videl si, cache verzii pri riešení problémov optimalizácie Cache plugin APC
Skúste sa a uvidíme, či budú stále vidieť rozbité usporiadanie plz
PS: "hlúpe", časť som práve povedal, pretože si jednoducho zavrel hlásenie a presunul to bez čakania na moju odpoveď.
Mali by ste čakať na zákazníkov odpoveď skôr, než vyhlási aktívne riešených problémov.
Je to nezdvorilé inak
Naposledy upravil StarBuG; 08-04-10 v 16:25.
A ešte jedna poznámka
Rád by som Disallow: *. JS v súbore robots.txt
Mal som ale, že súčasťou odstránil to zatiaľ len v prípade, že toto bol príčinou problému preklade (čo nie je).
To by však spôsobiť ťažkosti s pevnou novú verziu alebo môžem zahrnúť do svojho súboru robots.txt?
To nie je oficiálne podporovaná v pôvodnom, ale protocoll Google topánok to zvládne.
A to je to, čo sa počíta
Práva - teraz usporiadanie je v poriadku.
Aj vďaka za váš návrh na riešenie otázok. Vezmite prosím na vedomie, že sa vždy znova problémy, ak sa ukáže, že to naozaj nie je vyriešená a že "uzavretá" len prefix - závit nie je uzavretý - môžete ešte napísať a povedať, že problém nie je opravený ešte. Ospravedlňujeme sa, ak ste sa cítil nesvoj, pretože to.