Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Ignorovať url nefunguje

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Default Ignorovať url nefunguje

Predtým sme robili ručné riešenie pre tento problém vyriešiť, ale teraz opäť to sa ukazuje ako problém.

Mám fórum, ktoré funguje ako odkaz a priamo ukazuje na mysite.com / lensreviews.

Pridal som "lensreviews" na voľbu ignorovať URL, ale zakaždým, keď používateľ s prekladmi hity, ktoré odkazujú, že ide do mysite.com / Fórum / lang / lensreviews

Nejakú radu? Si môžete vyskúšať ako hosť na mojom Domov.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Update: K tomu dochádza iba pre registrovaných užívateľov s jazykom nastavená v ich profile. Skúste sa prihlásiť ako *********
    Naposledy upravil vBET; 15-02-10 v 12:39. Dôvod: Odstránené prístupové údaje

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Idem tam. Tiež prosím, pre vlastnú bezpečnosť, neposielajte žiadne verejné prístupové údaje. Prosím pošlite ti PM. Mením svoj príspevok na odstránenie týchto údajov.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Išiel som tam a prihlásenie testovací účet. Bola presmerovaná na nemecký preklad (predpokladám, že test má užívateľ nastaviť predvolený jazyk nemecký). Najskôr som otvoril zdrojový HTML a nájsť všetky "lensreviews" tam - Všetky odkazy sú v poriadku (teda bez jazyka). Potom som čítala jedným z tých, kliknutím na neho a to tiež funguje dobre - cieľová stránka nebola preložená.

Prosím skontrolovať. Ak problém pretrváva, dajte nám prosím spôsob, ako reprodukovať. Ten je tu popísaná nefunguje.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

No, to je dobrá správa pre mňa! Niekoľko členov popísal tento problém, a ja som bol schopný reprodukovať skôr, ale nie je to deje už pre mňa jeden. Možno je to preto, že som zmenil "lensreviews" na "/ lensreviews" v URL ignorovať možnosť v poslednej dobe. Vďaka!

Aj vďaka za odstránenie detailov testu prístupu k účtu

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •