Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 5 FirstPrvé 12345 PoslednýLast
Výsledky 21 na 30 z 50

Závit: Správa z webmaster tools pokiaľ ide o nesprávne rel-náhradník značky

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Preložené URL musia byť najprv nájsť v databáze cache. Značky sú preložené pri adresa je už preložené do databázy cache.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

V pohode - tak čo by zabránilo a preložené URL sa v databáze cache? V tomto príklade som vyslaných nad URL sú preložené, ale pod vlajkou linky nie sú, takže to znamená, že nie sú v databáze cache?

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Nemáme možnosť sa Add to database cache prekladajú len url - vyrovnávacia pamäť je povolené alebo nie. Nepodporujeme toto rozlišovanie. Ak je adresa URL preložené a vlajkou sa potom URL preložené nie je v databáze cache.
    Takže za predpokladu: pracuje len pre hostí, s oneskoreným žiadosti o preklad - pre výkon dôvodov. Viac informácií: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13517

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

V pohode - som urobil všetko, čo bolo v uvedených v faq, ako už bolo uvedené, ale vlajka URL nie sú prekladajú.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Quote Pôvodne odoslal tavenger5 View Post
    Dobre, myslím, že niečo je doslova stratí v preklade tu.

Chápem, ako všetko funguje. Ja som preskúmať, ako URL vlajky majú byť preložené len keď hostia prezerajú stránku. Problém je, že nie sú preložené. To nie je, pretože som mimo kvóty, je preto niečo nefunguje správne.

Príklad:
    Anglická stránka: ** spektra 2 zmeniť apn nastavenia
    Na tejto stránke pre francúzske adresu URL vlajky: http://cellphoneforums.net/ **/fr/t36...-settings.html
    URL vlajky Francúzska by mala byť: (Français) ** spektra 2 modifikácie des paramètres de l'apn

Všimnite si, že URL vlajky nie sú preložené URL napriek stránky sú preložené. Hodnotenie cache sa zbaví pretože preklady boli vykonané.
    Opäť, pozrite si vyššie. I'm buď sa niečo správne nastavenie alebo je bug v softvéri bráni vlajky od zobraziť preložené URL.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

OK, I testovať túto otázku.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Quote Pôvodne odoslal Marcin Kalak View Post
    OK, I testovať túto otázku.
    Ďakujeme vám - ak to pomôže, moje fórum je charset ISO-8859-1

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Problém je, že háčik parse_templates je spustená príliš rýchlo. Prosím, môžete aktualizovať vaše vB.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Quote Pôvodne odoslal Marcin Kalak View Post
    Problém je, že háčik parse_templates je spustená príliš rýchlo. Prosím, môžete aktualizovať vaše vB.
    Nie som si istý čo to znamená. Máte na mysli aktualizácia na vbulletin 4.2.2 ? Aký je rozdiel medzi 1.4.12 a 4.2.2 . o tom, ako sa manipuluje s parse_templates?

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

... Alebo máte na mysli update príkaz na popravu 'Generovať vlajky', ktorá používa parse_templates hákom?

| 3 z 5 FirstPrvé 12345 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •