Možno, že preklad nie je prechádza, neviem, ale už piaty raz nežádám môžete zmeniť čokoľvek s výrobkom. Som jednoducho žiada aby ste mi povedať, čo je lámanie v 4.1.12!
Možno, že preklad nie je prechádza, neviem, ale už piaty raz nežádám môžete zmeniť čokoľvek s výrobkom. Som jednoducho žiada aby ste mi povedať, čo je lámanie v 4.1.12!
Vo vašej verzii programu vB poradie háčiky je zlé. V najnovšej verzii vB tento problém nenastane. To nie je problém súvisiaci s BB, ale so vB. Podporujeme BB a jeho integrácia s najnovšej verzii vB a inými pluginy.
V pohode. Ktorý hákom máte na mysli? I've preskúmané class_bootstrap.php a parse_template/process_templates_complete háky sú v rovnakom mieste ako v 4.2.2 je v 1.4.12 . To isté platí pre global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown a ich zodpovedajúce súbory.
Viem.
V poriadku, som update na 4.2.2 , pretože som bol unavený z čakania na odpoveď. Teraz mám celý nový súbor problémov: Http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
ok. Som odpovedal vás v tejto téme.
Vďaka. Tieto otázky boli opravené.
Teraz, pokiaľ I'm chýba niečo, I'm still nie je vidieť zástavy a rel-náhradník značky prekladajú. Oni sú tak boli na 4.2.2 ako na 1.4.12 .
Naposledy upravil tavenger5; 14-12-13 v 14:34.
OK. Sme pracovali a test tejto otázke.
ok. Našiel som riešenie. Postupnosť háčiky vo vás je iná ako tá naša, aj keď máme rovnakú verziu vB.
Rýchle riešenie tohto problému:
- Choď na AdminCP->Pluginov & Výrobky->Plugin Manager->Výrobku : vB Enterprise Translator
- Upraviť plugin Na nebesá odkaz na závit
- Zmena Hákom miesto na Fetch_threadinfo
- Vymeňte php kód na tento kód:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Uložiť plugin.
Po vyčistení hosť cache alternatívne značky by mali byť správne preložené.
Som rád, že vám pomôžu.
I'm still looking for the cause of a rôzne vyhotovenia prevodného príkazu hákom.