Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Nenechajte preložiť niečo nové témy, ale ponechajte odkazy na čokoľvek, čo je preložený

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Default Nenechajte preložiť akékoľvek nové témy, ale ponechajte odkazy na čokoľvek, čo je preložený

Umožňuje povedať, že som x počet vlákien, preložené, ale ja nechcem niečo preložiť vôbec ešte. Neexistuje žiadny spôsob, ako vypnúť preklady bez odstránenia všetky odkazy na tieto stránky.

V tomto prípade by som chcel zachovať vlajky odkazy kde prekladov existujú však vypnúť vlajky odkazy, takže nič nové prekla.

To je prípad, kde vnútorný spínač povedať "Ak toto vlákno je plne preložený v tomto jazyku, Zobraziť vlajku odkaz."

Ak niekto príspevky v inom jazyku, ktorý by stále preložia do predvoleného jazyka.

Uvedomujem si, to je rozdiel od Ostatné vylepšenia som vytvoril, ale myslím, že najlepšou voľbou bude môcť nastaviť dátum rad kedy sa prekladajú vlákna.
    Naposledy upravil tavenger5; 19-02-13 v 14:38.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Rozsah dátumov je možné urobiť. Nie sme schopní rozpoznať nemá závit je už preložené alebo nie - aj keď by sme nejaký príznak a aktualizovať s každú zmenu, to nebolo možné, pretože jedno vlákno môže byť v niekoľkých stránkach a konfigurácia o tom, koľko pracovných miest na jednej strane môžu byť zmenené kedykoľvek. Krátko - nemôžeme povedať, ktoré stránky je preložená do 100% až budeme snažiť preložiť.

Ešte stále môžeme použiť filtre a prekladať iba vlákna nejaké časové obdobie. Tak príliš starý nebude prekladať. Najnovšie tiež. Iba tie, ktoré sú definované v časovom období. Ak niektoré príspevky z tohto časového obdobia sa plne neprekladajú budú. Ale v takom prípade by sme sa mali pozrieť na čas vytvorenia vlákno na posledný čas odozvy. Tak odpovede na tieto témy budú preložené, keď sa objaví.
    BBCodes hodnotia samostatné spôsobom tak písať v inom jazyku budú stále umožňujú preložiť na predvolený jazyk. Budeme musieť skontrolovať problémy, ale zdá sa byť realizovateľný.

Čo si myslíte o takéto riešenie?

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

že bude fungovať taky!

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

OK - takže budeme robiť to takto a je v budúcej verzii.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •