Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Cituje otázky

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2011

Default Cituje otázky

Keď niekto odpovie, použitie úvodzoviek, vidím, že úvodzovky sú preložené, ale odpoveď je rovnako (ale kliknutím na "dole" šípku neukazuje nepreložené odpoveď). Existuje nejaký spôsob, ako môžem urobiť to tak, že úvodzovky nie sú preložené, alebo kliknutím na šípku nadol vždy ukazuje nepreložené text bez problémov, aj keď Citáty sú prítomné?

Príklad:
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017
    Verím, že by to malo byť ľahké a jednoduché opraviť môj konci. Oceníme akúkoľvek pomoc.

ďakujem
    gopalmm2

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Ak chcete nejaký text bol neprekladajú správy používateľa, zadajte ho v () BBCode notranslatehttp://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html).

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2011

Nie, to je nie čo problém je. Pozrite sa na odkaz a kliknite na druhý "dole" tam. Šípky nezobrazuje nepreložené text pri použití VB text cituje. Skúste si prečítať môj príspevok znova. Keď poviem, Citáty, myslel som, VB je cituje odpoveď. Ospravedlňujeme sa za nedorozumenie.

Ďakujeme vám za vašu pomoc.

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2011

Z nejakého dôvodu, to sa zdá byť pracovné teraz... Neviete, či ste fixed it pre mňa, ale problém bol vyriešený.

ďakujem
    gopalmm2

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Som rád, že vám vyriešiť problém.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky