Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Citându-l pe probleme de

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Default Citându-l pe probleme de

Atunci când cineva răspunde utilizând citate, pot vedea că sunt traduse citate, dar răspunsul este, de asemenea (dar făcând clic pe săgeata "în jos" nu arată răspuns untranslated). Există vreo modalitate pot face astfel încât ghilimelele nu sunt traduse, sau făcând clic pe săgeata în jos întotdeauna arată textul netradusă fără probleme chiar daca ofertele sunt prezente?

Exemplu:
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017
    Cred că acest lucru ar trebui să fie o repara usor si simplu de la sfârşitul meu. Ar aprecia orice ajutor.

Vă mulţumesc,
    gopalmm2

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Dacă doriţi ca un text nu a fost tradus în mesaj de utilizator, apoi introduceţi-l în () BBCode notranslatehttp://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html).

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Nu, că nu este ceea ce problema este. Verificaţi link-ul şi faceţi clic pe a doua săgeată"jos acolo. Săgeată nu afişează text netradusă atunci când se utilizează VB pe textul citat. Încercaţi să citiţi meu post din nou. Când spun citate, Vroiam să VB lui citând răspuns. Ne pare rău pentru orice confuzie.

Vă mulţumim pentru ajutorul tău.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Pentru unii motiv, pare a fi de lucru acum... Nu sunt sigur dacă aţi stabilit pentru mine, dar problema a fost rezolvată.

Vă mulţumesc,
    gopalmm2

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Ma bucur ca ai rezolvat problema.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale