Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 12 z 12

Závit: viaceré mysql procesy

Nováčik
    Dátum registrácie
    APR 2012

dobre pretože neexistujú žiadne náhrady, dám ju viac zásobník.

ako urobiť väčšie vlajku v mojej stránky?

Môžete skontrolovať mojej stránky www.Worldwide-Invest.org , po všetkých platobných keď som zásobník akýkoľvek jazyk dostanem prázdne stránky a moje hotovosti, nastavte na 0.

tiež koľko mám platiť za každú stránku na svojich stránkach za jazyk? s Microsoft preložiť?
    Microsoft preložiť dať 2 milióny zdarma mesačne, možno som ale viac ako jeden účet, tak každý jeden účet bude mať 2 M som zásobník to ručne a to funguje, takže ak môžete pridať to automaticky bude pekné, nie moc len 4-5 účet plus moja platenej služby bude zvládnuť mojej stránky.

Skutočný problém s inkaso a VB podporu povedať je od výrobkov a hovoríte, že je to VB, mi bude veľmi úprimný od vás ak pomôžeš mi opraviť to, každých 4-5 dní my site server bude zabitý od VB hotovosti.

Ďakujem vopred
    Naposledy upravil majjed2008; 22-10-12 v 12:24.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Majte jeden problém za jedno vlákno.
    Môžete skontrolovať mojej stránky Celosvetovo Invest - Forex Forum - svet široký investovať , po všetkých platobných keď som zásobník akýkoľvek jazyk dostanem prázdne stránky a moje hotovosti, nastavte na 0.
    Prosím PM mi prístup Podrobnosti k Admin CP, FTP. Bude kontrolovať, čo sa tam deje

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •