Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 12 z 12

Závit: více procesů mysql

Nováček
    Datum registrace
    Apr 2012

dobře protože žádná náhrada, dám to další zásobník.

jak zvětšit vlajky v mé lokalitě?

Můžete zkontrolovat můj web www.Worldwide-Invest.org , po všech plateb když jsem zásobník jakýkoliv jazyk mám prázdné stránky a moje peníze na hodnotu 0.

také kolik musím platit za každou stránku na mém webu každý jazyk? Microsoft přeložit?
    Microsoft přeložit dát 2 miliony zdarma měsíčně, může ale více než jeden účet, tak bude mít každý jeden účet 2 M jsem zásobník, že ručně a to fungovat, takže pokud můžu přidat automaticky bude pěkné, ani ne tak jen 4-5 účet plus mé placené služby bude zpracovávat své stránky.

Mají skutečný problém s degradovat a podporu VB říkají, je to od výrobků a řeknete, že to je VB, pro mě to bude velmi upřímný od vás Pokud pomůžeš mi opravit to, každý 4-5 dní můj web server bude zabit od VB hotovosti.

Děkuji předem
    Naposledy upravil majjed2008; 22-10-12 na 12:24.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Prosím, mějte jeden problém za jeden podproces.
    Můžete zkontrolovat můj web Celosvětově investovat - Forex fórum - svět široký investovat , po všech plateb když jsem zásobník jakýkoliv jazyk mám prázdné stránky a moje peníze na hodnotu 0.
    Prosím PM mne přístup detaily na Admin CP, FTP. Bude kontrolovat, co se tam děje

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •