Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Prázdne miesta

Nováčik
    Dátum registrácie
    Mar 2012

Default Prázdne miesta

Zisťujem, že keď žiadni poskytovatelia prekladu sú k dispozícii, dostanem len prázdne miesto člena, ktorí ju využívajú. To je, keď sa "zobraziť pôvodný text pre užívateľa" nastavená na nevykazujú
    Naposledy upravil DirtRider; 09-04-12 v 09:44.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Bude to overí na. Tiež prosím, povedzte mi ak "Zobraziť pôvodný text pre užívateľa" nastavená na bude prázdne miesta sa zobrazí?
    Tiež Upozorňujeme, že môžete byť coused ale tajné, identifikácia a api kľúč zle provider

Nováčik
    Dátum registrácie
    Mar 2012

No ak pôvodný text zobraziť pre používateľa nastavená na potom áno ukáže pôvodného textu. Tá vec je potom budete mať miesto vo vlákne, ktoré nie sú v anglickom jazyku a dostane ignorované. Zdá sa, že kľúče API fungovať, ak sú k dispozícii poskytovatelia preklad.

Nováčik
    Dátum registrácie
    Mar 2012

OK nemusíte starať o to viac s pokračujúce problémy som s s touto úpravou boli teraz odstránený, čo jsi lump peňazí tahle ukázalo byť
    Naposledy upravil DirtRider; 11-04-12 v 08:12.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ako sa máš v odpovedi v tejto veľmi vlákno - náš personál kontroluje problém.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Nie je možné reprodukovať tento problém na môj test forum. By ste prosím mi ukázať url s príkladom tam, kde je "prázdne" príspevok a ak prístup môžete poslať mi je stále workig bych skontrolovať na mieste

Nováčik
    Dátum registrácie
    Mar 2012

Je nám ľúto, I can't ako majú odstrániť tento mod z mojej stránky hneď ako to bolo nám príliš veľa otázok.

1. Prázdne miesto ak prekladateľské služby nebolo k dispozícii (nastavenie to nie je show pôvodný text)
    2. Príspevok iných jazykoch okrem predvoleného nastavenia pri prekladateľské služby neboli k dispozícii (nastavenia zobraziť pôvodný text) to spôsobil zmätok ako angličtina členovia nemohol pochopiť príspevok a by ignorovať.
    3. Fórum spomalenie vpravo dole pri prekladateľské služby neboli k dispozícii, členom fóra sťažovali, že nebol prijateľný pre tieto pomalých rýchlostí.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ako som povedal, nie je možné reprodukovať tento problém, takže ak si neželáte nainštaloval vBET a nie je preto možné zobraziť mi túto chybu v "akcia" je to pre mňa nemožné pre kontrolu, čo sa pokazilo.
    Prosím, dovoľte mi skontrolovať to vo vašom ftp.
    Naposledy upravil r.dziadusz; 14-04-12 v 16:34.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    Jún 2012

Odpoveď tak potrebujem zatvorte toto vlákno. Ak máte ďalšie otázky týkajúce sa tejto vlákno bude otvorení iným spôsobom prosím písať novú.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •