Zisťujem, že keď žiadni poskytovatelia prekladu sú k dispozícii, dostanem len prázdne miesto člena, ktorí ju využívajú. To je, keď sa "zobraziť pôvodný text pre užívateľa" nastavená na nevykazujú![]()
Zisťujem, že keď žiadni poskytovatelia prekladu sú k dispozícii, dostanem len prázdne miesto člena, ktorí ju využívajú. To je, keď sa "zobraziť pôvodný text pre užívateľa" nastavená na nevykazujú![]()
Naposledy upravil DirtRider; 09-04-12 v 09:44.
Bude to overí na. Tiež prosím, povedzte mi ak "Zobraziť pôvodný text pre užívateľa" nastavená na bude prázdne miesta sa zobrazí?
Tiež Upozorňujeme, že môžete byť coused ale tajné, identifikácia a api kľúč zle provider
No ak pôvodný text zobraziť pre používateľa nastavená na potom áno ukáže pôvodného textu. Tá vec je potom budete mať miesto vo vlákne, ktoré nie sú v anglickom jazyku a dostane ignorované. Zdá sa, že kľúče API fungovať, ak sú k dispozícii poskytovatelia preklad.
OK nemusíte starať o to viac s pokračujúce problémy som s s touto úpravou boli teraz odstránený, čo jsi lump peňazí tahle ukázalo byť![]()
Naposledy upravil DirtRider; 11-04-12 v 08:12.
Ako sa máš v odpovedi v tejto veľmi vlákno - náš personál kontroluje problém.
Nie je možné reprodukovať tento problém na môj test forum. By ste prosím mi ukázať url s príkladom tam, kde je "prázdne" príspevok a ak prístup môžete poslať mi je stále workig bych skontrolovať na mieste
Je nám ľúto, I can't ako majú odstrániť tento mod z mojej stránky hneď ako to bolo nám príliš veľa otázok.
1. Prázdne miesto ak prekladateľské služby nebolo k dispozícii (nastavenie to nie je show pôvodný text)
2. Príspevok iných jazykoch okrem predvoleného nastavenia pri prekladateľské služby neboli k dispozícii (nastavenia zobraziť pôvodný text) to spôsobil zmätok ako angličtina členovia nemohol pochopiť príspevok a by ignorovať.
3. Fórum spomalenie vpravo dole pri prekladateľské služby neboli k dispozícii, členom fóra sťažovali, že nebol prijateľný pre tieto pomalých rýchlostí.
Ako som povedal, nie je možné reprodukovať tento problém, takže ak si neželáte nainštaloval vBET a nie je preto možné zobraziť mi túto chybu v "akcia" je to pre mňa nemožné pre kontrolu, čo sa pokazilo.
Prosím, dovoľte mi skontrolovať to vo vašom ftp.
Naposledy upravil r.dziadusz; 14-04-12 v 16:34.
Odpoveď tak potrebujem zatvorte toto vlákno. Ak máte ďalšie otázky týkajúce sa tejto vlákno bude otvorení iným spôsobom prosím písať novú.