Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 19

Závit: Nič pracuje.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Question Nič pracuje.

Kluci, já naozaj potrebovať nejakú pomoc. Majú teraz dostal Google vs2 vyplatené API kľúč, ale opäť po ako 1 minúta žiadny prekladateľ služby sú k dispozícii. Spustený teste google dáva mi to:

Skúška rozbehu preklad pre Google API v2
    Výsledok testu: {"chyba": {"chyby": [{"domény": "usageLimits", "dôvod": "dailyLimitExceeded", "správy": "Denný Limit prekročený"}], "kód": 403, "správa": "Denný Limit prekročený"}}
    Testovacia chyba:
    Čas pripojenia (ms): 118.327148438

Inými slovami, dokonca s platené Google API vbet nerobí nič pre mňa už. Ako som si to do práce znova?

Vďaka.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Taurus aké medzné hranice ste v https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal Simon Lloyd View Post
    Taurus aké medzné hranice ste v https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?
    Nie som si istý, budem musieť skontrolovať, čo navrhujete, som dať tam? Vďaka za pomoc!

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobre bola stanovená na 2 000 000 znakov na deň, som teraz výchovy je 4 000 000 za deň. To je moje skúšobnej google teraz:

Skúška rozbehu preklad pre Google API v2
    Výsledok testu: {"údaje": {"prekladov": [{"translatedText": "hello", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Testovacia chyba:
    Čas pripojenia (ms): 75.1730957031

Zatiaľ na vbet na ovládanie panelu google dostupnosť jednoducho zostane č.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Už ste vyskúšali ručne spustený cron (plánovaná úloha), aktualizovať?, podľa mojej skúsenosti som použiť približne 1 M znaky za hodinu!

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal Simon Lloyd View Post
    Už ste vyskúšali ručne spustený cron (plánovaná úloha), aktualizovať?, podľa mojej skúsenosti som použiť približne 1 M znaky za hodinu!
    Promiň kamoš, ste stratil mňa, ktoré cron za čo?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

v Admincp > naplánované úlohy theres cron job (úloha) na testovanie poskytovateľov vášho testu, ktoré ste zadali ukázalo, že google bol k dispozícii po upping z limit, ale nemal odrážať pribalené v admincp, pretože úloha CRON nemal spúšťať ho aktualizovať

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj
    Ako to vidím ja, je tu žiadna chyba. vBET automaticky skontroluje vašu dostupnosť v každých 10 minút. Ak chcete, môžete ho spustiť manuálne v
    admincp - > naplánované úlohy - > vB Enterprise prekladateľ (poskytovatelia dostupnosť) - > Spustiť teraz

Ale aj keď kontrolujete, limity môžu už dosiahnuté. Google API v2 testu robiť nie zobrazuje všetky chyby.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Jo, som si, že, ale prečo takisto nepreukazuje, že Google nie je k dispozícii ak je skutočne k dispozícii?

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

To je naozaj je dostať frustrovaní. Aj keď hranica nebola dosiahnutá, google dostupnosť pořád deje a vypnutie. A v časoch sa nesmú prekladať. Prosím získať podporu tu!

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •