Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 19

Тэма: Нічога не працуе.

Question Нічога не працуе.

Хлопцы мне вельмі патрэбна дапамога тут. Цяпер я атрымаў Google VS2 нададзена API ключ яшчэ раз, пасля таго, як 1 хвіліну ніхто з перакладчык паслугі. Запуск тэсту Google дае мне гэта:

Пачынаючы пробны пераклад для Google API v2
    Вынік тэсту: {"памылка": {"памылкі": [{"дамен": "usageLimits", "розум": "dailyLimitExceeded», «паведамленне», «Маладога Перавышаны ліміт"}], "код" 403 " паведамленне ":" Штодня Перавышаны ліміт "}}
    Выпрабаванне пра памылку:
    Час злучэння (мс): 118,327148438

Іншымі словамі, нават з платным Google API vbet нічога не робіць для мяне больш. Як я магу атрымаць гэтую працу зноў?

Дзякуй.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Цялец якіх межах вы ставіце ў https://code.google.com/apis/console/?pli=1 # праекта: YOURPROJECTNUMBER: квоты?

Quote Паведамленне ад Simon Lloyd View Post
    Цялец якіх межах вы ставіце ў https://code.google.com/apis/console/?pli=1 # праекта: YOURPROJECTNUMBER: квоты?
    Я не ўпэўнены, я буду мець, каб праверыць, што вы прапануеце мне паставіць там? Дзякуй за дапамогу!

Ну, гэта было ўстаноўлена на 2 000 000 знакаў у дзень, зараз я падняў яго на 4 000 000 у дзень. Гэта мой Google тэст зараз:

Пачынаючы пробны пераклад для Google API v2
    Вынік тэсту: {"дадзеныя": {"пераклад": [{"translatedText": "прывітанне", "detectedSourceLanguage": "PL"}]}}
    Выпрабаванне пра памылку:
    Час злучэння (мс): 75,1730957031

Тым не менш, па кантролі vbet ў наяўнасці панэль Google, проста застаецца на няма.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Ці спрабавалі вы ўручную запусціць крон (запланаванага задання), каб абнавіць што?, На маю вопыту, я выкарыстоўваю каля 1 млн. знакаў у гадзіну!

Quote Паведамленне ад Simon Lloyd View Post
    Ці спрабавалі вы ўручную запусціць крон (запланаванага задання), каб абнавіць што?, На маю вопыту, я выкарыстоўваю каля 1 млн. знакаў у гадзіну!
    Прабач прыяцель, ты страціў мяне, што крон за што?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

У AdminCP> запланаваных задач Афіша хранічны (запланаванага задання), каб праверыць пастаўшчыкоў, ваш тэст, які вы падалі паказала, што Google была даступная пасля павысіць мяжа, але ён не адлюстроўвае адразу ў AdminCP, таму што хранічны не было працаваць, каб абнавіць яго

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне
    Як я бачу, няма ніякай памылкі. vBET аўтаматычна правярае наяўнасць у кожныя 10 хвілін. Калі вы жадаеце, вы можаце запусціць яго ўручную
    AdminCP -> Прызначаныя заданні -> VB прадпрыемства Перакладчык (пастаўшчыкоў Наяўнасць) -> Выканаць зараз

Але і тады, калі вы правяраеце межы ўжо дасягнуты. Google API v2 тэст не паказвае ніякіх памылак.

Так, я разумею, што, але чаму яна паказвае, што Google не даступная, калі ён на самай справе маецца ў наяўнасці?

Гэта сапраўды спасьцігла расчараванне. Нават тады, калі мяжа яшчэ не дасягнуты, даступнасць Google, працягвае ісці і выключаць. І часам не перакладаць. Ці магу я калі ласка, некаторую падтрымку тут!

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •