Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 3 FirstPrvé 123
Výsledky 21 na 26 z 26

Závit: Ľudia, ktorí navštívia moje stránky prvý kladú otázky v Ruskej?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

To nie je vysvetlenie, môj prehliadač nikdy nebol ustanovený Ruskej ale videl, keď som logged out, rovnako ako to urobil, nemôžem ručiť, jeho prehliadač nebola nikdy ruský ale he'sa indického, žije v nových Dehli a typy a hovorí v angličtine, tak prečo na zemi by naše súbory cookie čítajú ako ruský?

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

môj ospravedlniť čítať hlavičky, ste mohli ešte nikdy súbor/použitie ruského jazyka, ale prehľadávača môžete tenkej ste boli. To je všetky môžem povedať bez kontrola je - ľúto nevidím tohto okienka

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Mám vypnutú Ruský jazyk, vidieť pop-up nebude vám pomôžu ako keď ste ju zamietol, to nevrátíme (aspoň nie na chvíľu!), nie je možné pre môj prehliadač "myslieť" si stanovili alebo použitie Ruský jazyk, len jazyk, ktorý niekedy bola stanovená v prehľadávači je predvolené English UK, ako som povedal, nemôžem ručiť za ten, kto hlásené, mať skúsených to pred a im docela istí, iní sú príliš.

V poradí pre jazyk chybu uskutočniť by buď musieť fyzicky zmeniť, používanie softvéru zmeniť to (vBET) alebo nás ruský proxy (alebo proxy nastaviť Fake, pričom Ruskej) len jedno z nich je možné pre mňa a to je vBET.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

ahoj. Já nerozumím, ak sa chystáte. Máš jednoduchá odpoveď - správanie je nútený vás - môžete nastaviť v nastaveniach.
    A môžete ľahko vypnúť ho Admin CP -> vBET -> Misc -> Presmerovať na používateľa jazyka.
    Ísť tam a nastaviť Zdravotne postihnutých. vBET nebude žiadať, alebo presmerovanie už.

Je to skvelé, že vBET chová, ako ste nakonfigurovali. Bolo by zlé, ak ignorovať nastavenia. Pre softvér nezáleží na tom, ktorý jazyk používateľ hovorí alebo čo on tvrdí o jeho nastavenia prehliadača. Pre softvér jediná vec, že záležitosti sú skutočné hlavičky, ktorá prichádza s žiadosť. A tie sú kontrolované s nastaveniami sme diskutovali o. Nič viac. To je ako vBET funguje tu a môžete ľahko zmeniť Ak chcete. Autor: vašej konfigurácii.

Navrhujem, aby skontrolujte nastavenia prehľadávača keď sa to stane znova (to budete stále sa spýtal, presmerovanie zapnuté). A ak nenájdete tam v nastavenia jazyka jazyk, budete vyzvaní, aby ste presmerovaný, potom skontrolujte aj to, čo prichádza na server (pridať niektoré denníky) - prosím, na pamäti, že Internet je veľké miesto a balíky, prichádza o veľa miesta - je možné, že niektoré proxy server pridá vlastné hlavičky na vašu žiadosť. Mimochodom - nie je mágia. Ak ste kde požiadal, aby presmerovala do vBET a to bolo presmerovanie na ruský jazyk, potom rout žiadosti mal v jazyku hlavičky ruský jazyk na vrchole všetkých jazykoch známe vBET. Môžete si to overiť sami, ak chcete - stačí ísť do súboru /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php a kontrolovať funkcia vbet_getRedirectionLanguage. To je tiež dobrým miestom pridať vaše denníky, ak ste vec, že budeme mať chybu a chcete ukázať, že na nás.

Ak uprednostňujete vypnutie plné uplatnenie namiesto jeden parameter, (ktoré môžete nastaviť sami) - to, čo si myslíte, myslím, že to, čo robíte... Je to vaše fórum. Sme radi, že ste vysvetliť, prečo sa to stalo a ako ju môžete zmeniť. Ak potrebujete viac prosím stačí napísať

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Michael, vďaka za odpoveď, áno mať nakonfigurovaný vBET požiadať a vBET by práci týmto spôsobom bez problémov, avšak otázka bola, že neregistrovaných alebo peopel ktorí denníka, boli len vyzvané presmerovanie otázku, vBET, ako viem, že by nemali fungovať týmto spôsobom, tiež jazyk je vždy ruština, tak tu to dva scenár:
    1. Nezapísaný používateľa z Indie návštevy stránok, pozri to pop (v ruštine) pýtali, ak chce jeho jazyka do ruštiny, odmietne a môžete zobraziť stránky ako normálne v angličtine, ak prijíma (ale prosím mať na pamäti, ako on nehovorí Ruskej nemôže čítať pop hore) je prepravované na Microsoft Office Nápoveda - Microsoft Office Diskusia - Excel VBA Programovanie - Access Programovanie

2. Som si povedal, že o to (a mať skúsených to sám v minulosti) a odhlásiť z fóra, vyberte odkaz aby vezmi ma na mieste bola prezeranie pred a potom som si pop v ruštine, rovnaký scenár ako vyššie uskutočňuje

Ak sme sa prihlásili prečo by sme predstavila pop hore? pop up je len pre prihlásený ľudí nie?

Nebude môj server ako jeho vo veľkej Británii a je vyhradený, mám úplnú kontrolu nad ním, ako i sadi keď som ruského jazyka bola vypnutá teraz tak dúfajme, že to bude zastaviť problém.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Simon Lloyd View Post
    Ak sme sa prihlásili prečo by sme predstavila pop hore? pop up je len pre prihlásený ľudí nie?
    No to sa stane pre ľudí, ktorí začína novú reláciu:
    Quote Pôvodne odoslal Parameter description
    Presmerovanie prebehne len na začiatku novú reláciu (klient musí mať povolené súbory cookie alebo presmerovaný zakaždým).
    A je uznávaný v cookies.

Tiež, ako som písal pred len to, čo veciach pre váš server je čo jazyk hlavičky prichádza s žiadosť. A zdá sa, že v kabíne vaše scenáre hlavičku s ruského jazyka prišiel s žiadosť. Prosím Skontrolujte konfiguráciu servera - možno ste nastavili niektoré predvolený jazyk pridané pri hlaviΦky jazyk nastavený. Každopádně pochybujem, že máme chybu tu. Táto funkcia nebolo upravené na veľmi dlhú dobu a to je v poriadku. Sme ju skontrolovať, ak to sa nestane znova v denníkoch - s najväčšou pravdepodobnosťou to ukáže, čo som napísal - ruský jazykový kód bol poslať v primerané hlavičky. Ak som zle budeme opraviť chybu, ale najprv musíme potvrdiť akúkoľvek chybu.

| 3 z 3 FirstPrvé 123

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •