חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 3 של 3 Firstראשון 123
תוצאות 21 עד 26 של 26

אשכול: אנשים אשר מבקרים באתר שלי הם תחילה שאלה ברוסית?

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

זה לא ההסבר, דפדפן שלי מעולם לא הוגדר רוסית, אך ראיתי אותו כאשר אני מחובר כפי שעשה, אין אפשרות מעידים כי הדפדפן שלו מעולם לא היה רוסי אבל הוא הודי, מתגוררת Dehli חדשות וסוגי מדבר אנגלית אז מדוע לכל הרוחות העוגיות שלנו ניתן לקרוא רוסית בשם?

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אזור להתנצל זה לקרוא את כותרות, אתה עשוי אפילו לא ערכת/שימוש בשפה הרוסית, אך הדפדפן שלך יכול דק לך היו. זה הוא כל יכול אני לומר מבלי לבדוק - מצטער אין באפשרותי לראות זה מוקפץ

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אני ביטל השפה הרוסית, בראותו חלון מוקפץ לא יעזור לך כפי לאחר קטל אותו, הוא לא יחזור (לפחות לא עבור מה!), היא אינה אפשרית עבור דפדפן שלי "לחשוב" אני שהגדרת או שימוש השפה הרוסית, השפה היחידה שבה אי-פעם הוגדר בדפדפן שלי היא ברירת המחדל אנגלית בריטניה, כפי שאמרתי אין אפשרות מעידים עבור אדם דיווחו, שחוויתי אותה לפני והודעות מיידיות די בטוח אחרים הם מדי.

על מנת טעות שפה יתקיים הייתי או פיזית לשנות אותה, השתמש בתוכנה כדי לשנות אותה (vBET) או לנו proxy רוסי (או ה-proxy הגדרת מזויפים להיות רוסית) רק אחד מהם אפשרי עבורי ועבור זה vBET.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי. אני לא מבינה היכן אתה מתכוון. קיבלת תשובה פשוטה - אילצו את ההתנהגות על-ידך - באפשרותך להגדיר אותו בהגדרות.
    אתה יכול בקלות לבטל אותו ב- Admin CP -> vBET -> Misc -> ניתוב מחדש את שפת המשתמש.
    לנסוע לשם והגדר לא זמין. vBET לא אבקש או ניתוב מחדש יותר.

זה נהדר, שזה vBET מתנהג באופן הגדרת תצורת אותו. זה יהיה רע אם היא להתעלם את ההגדרות שלך. עבור התוכנה, לא משנה אילו משתמש בשפה מדבר או מה הוא טוען אודות הגדרות הדפדפן שלו. עבור תוכנה הדבר היחיד שמשנה הן כותרות בפועל אשר מגיע עם הבקשה. ואת אלה נבדקים עם הגדרות שאנו דנים אודות. דבר נוסף. זהו אופן הפעולה vBET כאן, באפשרותך לשנות אותה בקלות אם ברצונך. על-ידי התצורה שלך.

אני מציע לבדוק את הגדרות הדפדפן כאשר זה יקרה שוב (זה עדיין ביקשת הניתובים מחדש שישנם מופעל). אם לא תמצאו שם בהגדרות השפה של השפה תתבקש ינותב מחדש, ואז לבדוק גם מה בא לשרת (להוסיף בולי עץ) - אנא זכרו כי האינטרנט הוא מקום גדול, חבילות שלך באה על ידי במקומות רבים - זה אפשרי כי שרת ה-proxy מסוימים מוסיף כותרות משלו את בקשתך. בכל אופן - אין שום קסם. אם אתה שם ביקש לנתב מחדש על-ידי vBET היה להפנות בשפה הרוסית ואז מנוסת שהבקשה כללה בכותרות שפה רוסית על ראש כל השפות ידוע על-ידי vBET. אתה יכול לבדוק בעצמך אם אתה רוצה - פשוט ללכת קובץ /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php בדוק את הפונקציה vbet_getRedirectionLanguage. זהו גם מקום טוב להוספת יומני שלך אם אתה הדבר שיש לנו באג רוצה להוכיח לנו.

אם אתה מעדיף להשבית יישום מלא במקום פרמטר אחד (אשר תגדיר את עצמך) - מה שאתה חושב, חושב מה לעשות... זהו הפורום שלך. אנו שמחים להסביר לך למה זה קרה, כיצד באפשרותך לשנות אותה. אם אתה צריך עוד עזרה נא רשום

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

מיכאל, תודה על התגובה, כן אני שתצורתם נקבעה vBET לשאול vBET צריך לעבוד באופן זה ללא בעיות, אך הבעיה היתה כי הסרה או peopel אשר התנתק היו להיות שאל שאלה ניתוב מחדש, vBET, עד כמה שאני יודע יש לא עובד ככה, גם השפה היא תמיד רוסית, אז הנה של תרחיש שני:
    1. לא רשום משתמש מהודו מבקר באתר, ראה של הפופ (ברוסית) ושאל אם הוא רוצה להגדיר את השפה הרוסית, הוא מסרב, ניתן לצפות באתר בדרך הרגילה ב אנגלית, אם הוא מקבל (אך אנא זיכרו כאשר הוא אינו מדבר רוסית הוא אינו יכול לקרוא הפופ) הוא מועבר אל עזרה של Microsoft Office - Microsoft Office דיון - תכנות Excel VBA - תכנות גישה

2. אני מקבל סיפר על זה (ולא חוו אותה בעצמי בעבר) להיכנס מתוך הפורום, בחר את הקישור לקחת אותי למקום הציג לפני ואת מכן קמתי על הפופ ברוסית, התרחיש אותו כמו לעיל מתקיים

אם אנו מחוברים מדוע אנו שיוצג הפופ למעלה? the pop up הוא רק ביומן של אנשים זה לא?

הוא לא יהיה אזור שרת כמו שלה בבריטניה הוא ייעודי, יש לי שליטה מוחלטת על אותו, כפי שאני סדי, ביטלתי את השפה הרוסית כעת כך יש לקוות כי תפסיק את הבעיה.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd View Post
    אם אנו מחוברים מדוע אנו שיוצג הפופ למעלה? the pop up הוא רק ביומן של אנשים זה לא?
    אין זה קורה לאנשים מתחילה הפעלה חדשה:
    Quote פורסם במקור על ידי Parameter description
    ניתוב מחדש של יקרה רק בתחילת הפעלה חדשה (לקוח חייב להיות קבצי ה-cookie לזמינה או ינותבו מחדש בכל פעם).
    והיא מזוהה על-ידי קבצי ה-cookie.

גם כמו שכתבתי לפני רק עבור השרת שלך היא איזה כותרת השפה מגיע עם הבקשה. ונראה כי הביתן שלך כותרת תרחישים באמצעות השפה הרוסית הגיע עם הבקשה. נא בדוק את תצורת השרת שלך - אולי תגדיר כמה שפת ברירת מחדל נוסף כאשר כותרת השפה לא מוגדר. בכל מקרה אני בספק שיש לנו באג כאן. פונקציונליות זו לא השתנה במשך זמן רב מאוד וזה עובד בסדר גמור. אנו לבדוק אותו אם זה יקרה שוב ביומני - קרוב לוודאי שהוא יראה מה שכתבתי - קוד השפה הרוסית זה היה שלח בכותרת המתאימה. אם אני טועה אנו נתקן את הבאג, אך תחילה עלינו לוודא כי אין כל באג.

דף 3 של 3 Firstראשון 123

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •