Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 14 z 14

Závit: Vlákno obsah nie preložené

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj
    Som vykonal tie quickfixes pre vás - withour aktualizáciu vBET.
    Ak aktualizujete vaše vBET, budete musieť upraviť kód znova, pretože robiť nie oficialy podporuje staršiu verziu vBulletin

Overil som si a ste oslovíte limity v Microsoft a Apertium, ako je povedal tu
    Limity som dosiahol, takže text nie je preložený, ale akonáhle preložený text ako budú zobrazovať vlákno hlavy.

Prosím Poznámka môžete použiť iba bezplatné preklady API môžete vždy použiť platené ty: Google API preklad v2 a platené predplatné Microsoft Trabnslation v Azure (ak môžete aktualizovať vaše PHP)

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj, Môžete pridať ďalšie zmeny kroky na už publikované jeden vBET tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , nebola aktualizovaná príručka. Zaplatil som dodatočný poplatok aby to kompatibilné, keď aktualizácia vyjde uvidíme mod to sám bez toho, aby obťažovali ktokoľvek.

Používať Google V2 budem musieť aktualizovať moje PHP? Myslel som, že to bol Microsoft iba??

PS. raz preložené nemali preložené slová zostať vo vyrovnávacej pamäti?

Ďakujeme!
    Naposledy upravil mario06; 14-01-12 v 06:46.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

To je aktualizovaný:
    http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post3666

Používať Google V2 budem musieť aktualizovať moje PHP? Myslel som, že to bol Microsoft iba??
    Práve teraz som reimplementing funkciu, že nebude používať json_translate Takže by ste mohli používať bez aktualizácie vašich PHP

PS. raz preložené nemali preložené slová zostať vo vyrovnávacej pamäti?
    vBET je caching celej frázy. Ale áno raz preložený text zostane vo vyrovnávacej pamäti.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Tu je quicx fix pre váš problém:
    FIX

Teraz bude môcť využívať Microsoft preklad v Azure dokonca s staršiu verziu php

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •