Ahoj
500 Zobrazuje chybové hlásenie pri používaní googles v2 api a microsoft api. Máte akékoľvek myšlienky smerom k príčinou?
vďaka
Ahoj
500 Zobrazuje chybové hlásenie pri používaní googles v2 api a microsoft api. Máte akékoľvek myšlienky smerom k príčinou?
vďaka
googlev2 a microsoft test súborov generovať 500 chyby.
Dobrý deň,
-Keď prejdite na adresu url, a začať prekladom nemôžete vidieť žiadne chyby
-Môžete prosím minulosti tu výsledky testu?
Najprv dať svoj test súbor do koreňového priečinka fóra, ako spustiť ich, ak chyba 500 apears opäť budem musieť skontrolovať na mieste, alebo ste len piesok mi php chyba denníky
na vašu url: talkfinance.net/ja/ môžete prezrieť niektoré preložený text, to je coused (čiastočné transakcieviac sa dočítate tu)
Ale ak používate Google Api v2 môžete nastaviť vlastné limity, možno ste dať zle Google Api kľúč v2, po spustení testu bude vieme je určite
Kvóty je jemné na Gv2 teraz, veľa čiastočné preklady. Ako zapnúť M$ dostať 500 chyba. Test súborov spustiť pokutu.
Nahrať-once zložky?
By mohli poskytnúť chyba zaplnenia denníka, alebo ak nemôžem prosím PM prístup podrobnosti, tak budem môcť kontrolovať na mieste
Áno, som nahráli upload-akonáhle priečinok, dodržiavať inováciu pokyny a uplatňovať nové nastavenie konfigurácie.
Ako to vidím ja, microsoft test nevykazuje žiadne chyby, právo teraz neviem, prečo to nefunguje iba v microsoft preklad, mohli ste prosím vytvoriť konto pre test na vaše ftp a PM mi to?