Naposledy upravil vBET; 19-10-11 v 16:36. Dôvod: BBCode korekcia
Tento preklad NAŠTVE.
som kúpil 2 kópie vbet až do teraz, to je veľa peňazí pre mňa. Kým niekoľko týždňov bolo to v pohode, ale teraz nie je žiadny preklad ešte, dokonca s API1, myslel som v poriadku, mám nainštalovať API2, ale som použiť iba s kreditnej karty, tu v Európe nikto nemá kreditnej karty tak nemôže použiť vbet už, akejkoľvek pomoci?
ahoj. Vieme - to naštve, že Google nie je zadarmo. Veria nás - je to rovnako dôležité pre nás ak nie väčší (pretože predávame vBET) mať bezplatné preklady. Stále to nie je na nás - je to až do 3. preklad poskytovatelia.
V tomto momente stále môžete použiť Google v1 a Microsoft API. Stánok sú stále zadarmo. Stánok má limity. Posledným vydaním vBET má dokonca poskytovateľov front - tak po dosiahnutí limitu v jeden poskytovateľ, potom vBET prepne na druhú. Takže môžete stále použiť bezplatné preklady.
Google v1 sa zavrie December 1st 2011.
Preklad API Microsoft je zadarmo len do marca 2012.
Budeme pridávať čoskoro možnosť použiť zaplatených prekladateľské API Microsoft (sme neskontroloval zatiaľ ako tam sú platby - neváhajte skontrolovať).
Prosím adresu váš problém na Google - nemôžeme robiť nič o metódach platby v Google v2. Možno, že ak bude dostať dost námety, že sa bude pridávať iné možnosti výplaty.
Osobne som niečo čo činy ako kreditnej karty, ale nemôže sa úver na to. Nemám potuchy, ako sa nazýva, ale vonku je uznaný rovnaký ako kreditnej karty. Som žijúca v Európe a viem, že ľudia s kreditnými kartami, takže môžete povedať, že sú dostupné. Prosím požiadať Vaša banka, aké možnosti máte. Je to oblasť, ktorá je mimo našej kontroly. Nemôžeme zmeniť Google platobných metód. Sme nemôžem povedať, aké možnosti máte vo vašej banky.
Takže v tejto chvíli:
-Stále môžete zostať s bezplatné preklady. Tí majú limity.
-Môžete prijať Google v2 platby metód. Ak nepoužívate Google v1 sa odporúča vypnúť vyrovnávaciu pamäť čistejšie - nechcete zaplatiť znovu a znovu na rovnakom preklad.
Potrebujete viac pomoci tu?![]()
I nepotrebujú kreditnú kartu, takže nemám kúpiť jeden len pre jednu službu. Google API1 nefunguje už od týždňov teraz! Budem sa snažiť teraz microsoft.
Dobre, Microsoft pracoval asi 10 minút, teraz opäť neexistuje žiadny preklad. Ak to nie je lepší zajtrajšok chcieť náhradu! (môj prvý!)
ahoj. Upozorňujeme, že Microsoft má hodinové a mesačné limity. Takže ak prestal pracovať to bude čoskoro fungovať znovu ak nebolo dosiahnuť váš mesačný limit ešte
Podľa vBET licencia, ktorá je právnou zmluvou medzi nami, ste zodpovední za prístup k prekladu poskytovateľov - 3rd strany sú mimo náš vplyv. Takže bez ohľadu na to, prečo nemáte prístup - nechcete platiť, vám dosiahnuť limitov, váš server je blokovanie odchádzajúcich žiadosti alebo akéhokoľvek iného dôvodu nie je dôvodom pre náhradu. Pretože to ty, kto je zodpovedný na zaistenie prístupu k prekladu poskytovateľa. Tu je časť z licenčnej zmluvy:
A tu je odkaz na plný Licencie čo je právnou zmluvou medzi nami. Tak ak budete klásť náhradu v prípade, keď ste osobne dohodli, že bude vaša zodpovednosť a bude nie prípad pre náhrada, potom podľa to, čo bolo dohodnuté medzi nami v licenciu nebudeme náhrady.Vám musí byť umožnené použitie podporovaný preklad rozhrania API JEDNODUCHÉ Podbielski Michał vám dáva žiadne náhrady v prípade, ak vaše fórum je zablokovaný a zakázané alebo obmedzené žiadnym iným spôsobom na všetky použité prekladateľské služby, dokonca aj v prípade ak niektoré-všetky podporované prekladateľské služby bude uzavretá. JEDNODUCHÉ Podbieski Michał nie je v žiadnom prípade zodpovedný za akékoľvek použité výsledky prekladateľské služby alebo je to výkon a prístupnosti.
Sme jednoducho nemôže byť zodpovedný za 3rd strany a dúfam, že ste to pochopili.
Tiež - jedna licencia je už uplynula, 2nd je použité 4 mesiace - ako môžete obviňovat nás že Google vykonať zmeny?... Verte - najviac radi, ak by Google bolo stále zadarmo.
Táto téma môže byť tiež užitočné pre vás pochopiť, prečo API môžu pracovať čas od času: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10869 (v podstate dosiahnete svoj limit - bude nájsť nejaké ďalšie podrobnosti).
Potrebujete viac pomoci tu?
PS.
Kótované časť licencie sa bude meniť v minútu - sme sa zatvárajú zdarma vBET verzie, pretože Google preklad API v1 bude uzavretý - tak neexistuje žiadny zmysel spomenúť, verzia 2.x zdarma vBET v licenciu, ak nebude existuje už. Podrobné zmeny v licencie budú popísané v oznamy.
Naposledy upravil vBET; 19-10-11 v 19:33.