Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: Beta vlákno hlavy preklad problém

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Beta vlákno hlavy preklad problém

Ahoj všetkým, som pomocou beta a nájsť že threa titulov nezdajú byť transalting všade sa pozrieť tu Kód Cage fóra (vBET zamestnanci majú prihlasovacie údaje) názov, zobrazený ako "redondeo al restar" vlákno je tu Redondeo al restar a v skutočných vlákno titul je preložená na fóre vlákno bola preložená ale keď prístup vlákno neskôr nič z toho je preložená? Mám cache čistejšie vypnuté (podľa Rest nastavenia). Si všimol, že moje cache a používanie nezdá rastie, pretože bola cache cleaning vypnutá.

Môže niekto pomôcť?, sme už strávili $200 pomocou Google V2 API a chcem zabezpečiť pořád všetky preložené výsledky.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

ahoj. Keď som ladom váš prvý odkaz vidím:
    Je nám ľúto - žiadne zápasy. Skúste to prosím niekoľko rôznych termínov.
    Uveďte napríklad, ktoré môžeme overiť - prosím povedzte, aké vyhľadávacie kritériá by použiť.

Upozorňujeme, že vypnutie cache cleaning neotáčajte používania vyrovnávacej pamäte. Uistite sa, že ste zapli vyrovnávacej pamäte pre všetky jazyky.

Ak ste bol kontrolu ako hosť, potom by mohla byť spôsobená hosť Cache (bola preložená počas vyhľadávania, ale hosť vyrovnávacej pamäte ešte verzia vygeneruje, keď poskytovateľ nie je k dispozícii).

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj
    Najprv sa prosím povedzte, ak používate všetky Api, t. j. Ak oslovíte limity vo všetkých poskytovateľov preklad údajov zostane netranskribovaná kým preklad bude k dispozícii opäť.
    Tiež skontrolujte vaše ttl cache, ak nepoužívate Google API v1 môžete dokonca obrátiť sa off(0 = disable)! Takže nebude vypúšťa vyrovnávacej pamäte
    admincp - > vBET Cache - > databáza Cache - > Cache čas na Live (TTL)
    Okrem toho môžete vidieť že vášho prekladu didn't prácu vôbec, prosím skontrolujte, ak ste oslovíte limity pomocou týchto skúšok http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post1728
    Tiež, uistite sa, že ak máte odovzdať všetky potrebné súbory, (aj to z nahrať jedenkrát zložky)
    Medzitým bude pokúšať reprodukovať so prekladov "dissaperaing"

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ahoj chlap firts odkaz uplynula, pretože je "New príspevky členov", ale druhý nie, má Michael máte prístup admin (pamätať aj pm 'd ste) by ste skontrolovať moje nastavenia pre vBET? som si istý, že sú správne.

@r.dziadusz som pomocou Google API V2 ale Michael môžete skontrolovať moje nastavenia, takže môžem dostať to najlepšie zo všetkých svetov. Som navštívil tom vlákno a bola preložená zo Španielska na anglický, keď jsem znovu to bol neprekladajú, určite ak bola preložená raz pre mňa potom by mal byť vždy preložené? Majú všetky súbory nahrané, opäť Michael má ftp prístup a môžete skontrolovať to

Dátum registrácie
    10. 2009

ahoj. Prostě šel do vášho admin CP skontrolovať konfiguráciu vBET, ako ste požiadal, ale konto, ktoré ste vytvorili nemá nestačí oprávnenia. Nejsem schopný vidieť vBET možnosti som vidieť len vBET menu.

O 2nd odkaz - ktoré preklad by mal používať na pozri otázku? Tiež potrebujem Admin CP prístup, takže bude byť schopný kontrolovať robí preklad poskytovateľov sú k dispozícii, keď som to overí.
    Naposledy upravil vBET; 19-10-11 v 16:22.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Michael, Omlouvám se za povolenia všetky stanovujú sa teraz! toto vlákno Kolo na odčítanie / Redondeo al restar bola preložená zo Španielska na anglický pre mňa ale keď som revisted to vlákno bol späť v španielčine - preklad musela preč? -Takže myslím začiarknutie v angličtine

Dátum registrácie
    10. 2009

Budem tam hned. Ospravedlňujeme sa za meškanie - včera sme mali nové vydanie.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Nerobte si starosti Michael, viem, že ste zaneprázdnení!

Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj já jen skontrolovať to a je to OK. Je to, čo som urobil.
    1. Som šiel na stránku s otázkou a uistiť, viem, že to, čo sme hovoríš (skutočne španielsky bol not translated)
    2. Jsem šel do Admin CP a kontrola nastavenia (po zapnutí cache pre všetky tabuľky - ste mal niektoré vypnuté)
    3. Som tam skontrolovať dostupnosť poskytovateľov - všetky bola vypnutá v okamihu
    4. I povolená preklad API Microsoft dúfajú, že tento limit je opäť k dispozícii
    5. I obnoví stránku a videl, že preklady sú pracovné - španielsky bola preložená
    6. Som so zdravotným postihnutím Microsoft manuálne byť istí, že iný preklad žiadosti nemôže odoslať
    7. Som obnoviť stránku a videl, že preklady sú stále k dispozícii, čo znamená, že tie musel byť stiahnutý z cache (všetkých poskytovateľov bola vypnutá)

Takže je to OK teraz. Neviem, čo sa presne stalo pred. Možno bol upravený post (nový text = nový preklad)-nemôžem povedať, vidím, že bol upravený vami (pridaný manuálneho prekladu), takže neviem, nemá španielskej testu tiež bol upravený.
    Iný scenár je, že by mohol len čiastočne preložená - takže pár riadkov bola preložená a potom bol dosiahnutý limit. V takom prípade nestalo šel do vyrovnávacej pamäte (inak vyrovnávacej pamäte by bolo rozdelené, pretože iba časť bola preložená). Takže keď ste prišiel opäť ste už dosiahla limit a žiadne čiastočne preložené výsledky s vyrovnávacou pamäťou.
    Každopádně Ak zistíte, že sa to stane opäť prosím dajte nám vedieť a nemenia tam nič - snad sme dostali iný stopa.

Môžete odstrániť manuálneho prekladu - nie je to potreba už.
    Tiež - aktualizujte poslednú verziu - to je optimalizovaný pre poskytovateľov frontu (tých, bude k dispozícii viac) a cache výsledky pre RSS preklady.

Potrebujete viac pomoci tu?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Michael, vďaka za kontrolu a analýzu, som so zdravotným postihnutím niektoré jazyky ako som nechcel dosiahnuť môj limity (platené zadarmo) príliš rýchlo pre jazyky, ktoré sa rozhodli priniesť malý prevádzku.

Bude inovovať na najnovšiu, dnes večer, keď som doma, môžete označiť toto vlákno vyriešený, nie potrebovať ďalšiu pomoc v tomto čase s týmto

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •