Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 6 123 ... PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 58

Závit: Ako odstrániť kód jazyka vbet

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Exclamation Ako odstrániť kód jazyka vbet

I odinstalování vbet, ale nebolo odstránené kód jazyka [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Pravé teraz odinštalovanie vBET nebude čistý BBcode, prosím Všimnite si, že stránky v cudzom jazyku zostane v tomto jazyku, takže ste stratili užívateľov po odstránení BB, okrem toho to bude veľmi ťažké čítať nepreložené miesta preto - možno, že lepším riešením je odstrániť tieto príspevky vôbec.
    Ale ak chcete len odstrániť "[lang = x" atď Ja si kód za vás robot čistič do konca týždňa

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Čo potrebujem čistenie URL adresy ... URL pre vlákna, ktoré boli zverejnené od niekoho, kto sa cudzí jazyk nastaviť vo svojom profile stále ukazujú [langtitle x =] [/ langtitle] Ako môžem opraviť?

Mám zbaviť [lang = x], [/lang] [notranslate] atď použitím vb cenzúry. Som zúfalo potrebujú pomôcť s URL aj keď...

Tady je jeden:.xxxxx.com/forum/f23/ [langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/

Ako dostať odpadky von a zase sa do:

http://www.XXXXX.com/forum/f23/Dinsi...-ou-faux-5565/
    Naposledy upravil vBET; 11-10-11 v 00:40. Dôvod: BBCode correctoin

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Je nám ľúto, ale musím oživiť tento ...

Tiež presmerovanie teraz nadbytočné väzby v indexe Google, aby cudzí jazyk stránky na môj blog?
    Naposledy upravil norku; 05-10-11 v 21:11.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ako napísal Radek - Pripravíme pre vás robot (PHP skript), ktorý odstráni všetky Lang, langtitle a notranslate BBCode. To bude vykonané, a ak vám v tomto týždni.

Ak máte langtitle v URL to znamená, že je zahrnutý do langtitle Názov témy. Stačí zmeniť názov vlákna a odstrániť ju. V miestach, ktoré sú dôležité a nemôže sa dočkať, prosím len zmeniť ručne. V ostatných miestach, počkajte na scenár.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Dobrý deň,

Prečo Nechcem vás varovať ľudí že vbet bb code nie je odstránená keď odinštalujete? Prečo už nemáte nástroj ak viete, že sa to stane? Oceňuji pomoc, ale docela rád by úplne odinštalovať a nebude čakať týždeň zatiaľ čo Google indexuje nesprávne URL...

A čo pre presmerovanie / da, / de, / etc es vlákna, ktoré Google už indexované?
    Naposledy upravil norku; 05-10-11 v 14:12.

Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň,

Odpoveď pre stánok vaša otázka je - pretože to bolo naozaj nezvyčajné odinštalovať vBET, keď je to naozaj potrebné a použité. Sme mal požiadať o takýto nástroj raz pred, ale používateľ rozhodol zostať s vBET a práve naladený primerane.

Tiež môžeme to urobiť v kóde odinštalovať - odinštalovať nemožno potenciálne škodlivé. Čo budete potrebovať bude vyžadovať zálohu databázy v prípade akýchkoľvek problémov.

Prosím všimnite, že ak ste vypli vBET potom Google bude index nesprávne adresy URL, pretože tieto nie sú zobrazené.

Pre už indexované - stačí vytvoriť presmerovanie pravidiel, ktoré presmeruje všetky požiadavky späť na pôvodné. Pomocou tohto (prosím vyskúšať tie):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    Pridajte vaše fórum directory tam. ak máte problémy s dajte nám svoje vBET pravidlá a my vám pošleme späť zmeniť. Alebo inými slovami - tie sú 2 prvej vBET pravidlá, kde by ste mali odstrániť vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovaný =

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Přepisovací pravidlá nefungujú. Vždy, keď sa nazýva staré stránky vbet vytvára 404.

Mám vb inštalované v /forum

. Htaccess je v public_html

PHP Code:
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$[L,QSA

Nejaké novinky o odstránenie kódu BB nástroj?
    Naposledy upravil norku; 06-10-11 v 09:59.

Dátum registrácie
    10. 2009

Forum adresára pridal nesprávnom mieste, použite tento:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
    #just comment to see whole 2nd rule
    Ale to predpokladám, že nie sú v public_html len vo fóre adresári. Najlepší spôsob, ako je - stačí použiť pravidlá, ste mali predtým a pozmeniť. Ak nemáte žiadny, potom budeme musieť nájsť správny. Pomocou tohto v forum adresári ako prvý. Ak chcete používať v hlavnom adresári, skontrolujte najprv bez ďalších / forum
    Naposledy upravil vBET; 06-10-11 v 11:43.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Všetko pracoval pokuty s htaccess v / keď mal vbet nainštalovaný. Áno, som sa pokúsil moje staré pravidlá prvý, ale sú ignorované. Nemôžete dostať vaše pravidlá pracovať v buď /forum alebo /. Mohli len opustiť veci, ako sú a sledujte Google pilótovacie 404 po 404 do Webmaster Tools, ale by najradšej čisté redirect.

Chceš sa pozrieť? Môžem vám pm admin / FTP prístup.
    Naposledy upravil norku; 06-10-11 v 13:32.

| 1 z 6 123 ... PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •