Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 6 z 6 FirstPrvé ... 456
Výsledky 51 na 58 z 58

Závit: Ako odstrániť vbet kód jazyka

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj keď dáš môj kód do textu program na úpravu nejspíš zmení html ASCII kód do normálnej príznaky, a tak, aby sa ukázalo, problém. Prosím vložte ho ešte raz a uistite sa, že všetky ASCII kód nezmenil - pobyty spôsob, ako je v mojom post. Hlavne dávajte pozor na "% # 039; %" by nemalo stať ”

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

v poriadku. Uvidíme, že skúste.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Ako zabrániť že deje? Som sa pokúsil Notepad ++ tiež ale keď prilepím váš kód zmeniť symboly
    Naposledy upravil norku; 18-10-11 v 13:23.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ak vás prosím PM vaše patriacim podrobne na vaše ftp môžete umiestniť tento kód exatly, ako by mal byť, ak nechcete dať mi patriacim môžete skúsiť vykona╗ zmeniť symboly znova po sa stane takhle "

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Běžel to mimochodom a zdá sa, že pracoval tento čas. Ju na "prevádzkovateľ chyba"

Vďaka moc za odkrvovacieho v tomto a dúfam, že vlákno bude užitočný pre kohokoľvek, kto má odinštalovať vbet z nejakého dôvodu.

Tip Ak chcete ktokoľvek odinštalovaním: nemusíte robiť, čo som urobil a jednoducho odinštalovať ako by ste normálne vbulletin mod. Určite požiadať kluci tady v vbet pred odinštalovaním. Je vám ušetriť veľa bolesti hlavy.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Vitajte, ak máte akúkoľvek inú otázku v tomto vlákne prosím požiadať, iné otázky prosím otvoriť nové vlákno.
    Ak je všetko v poriadku sa označí ho vyriešiť

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Februári 2014

Je to stále problém, alebo má tieto otázky boli vyriešené teraz? Je to stále osina v zadku odinštalovať vBET?

Vďaka.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Problém bol vyriešený.

| 6 z 6 FirstPrvé ... 456

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky