Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 4 FirstPrvé 1234 PoslednýLast
Výsledky 11 na 20 z 40

Závit: Hlavné otázky preklade

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Som ment najnovšia verzia 3.x vbet pre vb3.x Vbet 3,5 UVOĽŇOVANIE

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Mohol by som, ale to je beta a vy nechcete stať dať podporu, a že tiež nie je dobré pre mňa

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Prosím, to skúška pre všetkých API, ktorý používate,http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post1728

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ja, keď som skončil optimalizovať svojej databáze, ja som len pomocou API V1, ako som len vBET 3.4.1 nainštalovaná.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Quote Pôvodne odoslal r.dziadusz View Post
    Prosím, to skúška pre všetkých API, ktorý používate,http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post1728
    Ok, že som bežal test a dostal túto
    Spustenie prekladateľského testu, G API V1
    Výsledok testu: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Testovacia chyba:

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Mám ďalšie otázky, vbenterprisetranslatot.php používa Všetky moje CPU času, pozrite sa nižšie:
    PID ************ Vlastník Priority CPU% pamäť% velenia
    12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-externé zamykanie -

Mám 4 CPU a je to zabíjanie svojich stránkach, že sa nemôžete dostať preklady!, Mám vypnuté polovicu preklady a stále majú problém!

Môže mi niekto pomôcť?
    Naposledy upravil Simon Lloyd; 01-10-11 v 19:29.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Mám upgrade na beta, aby sa pokúsili vyriešiť moje problémy, ale zdá sa, že som nedostal preklady od Microsoftu?

Tu je Micorsoft výsledok testu:
    Spustenie prekladateľský test MS
    Výsledok testu: I »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Testovacia chyba:
    Pripojenie čas (ms): 237,756103516
    Ja som dvojité chaecked mám ID MS správne!
    Naposledy upravil Simon Lloyd; 01-10-11 v 20:56.

Člen
    Dátum registrácie
    08. 2011
    Umiestnenie
    http://harleyforum.se

Quote Pôvodne odoslal Simon Lloyd View Post
    Ahoj, ja som v núdzi niektorých rýchlu pomoc, zistil som, že dnes niektorí z vlákna titulov chýba, ale ak zmením jazykoch, ktoré sa objavia (niekedy), pozrite sa sem http:// / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel listu-funkcie /] Microsoft Excel funkcie listu uvidíte Lotsof vlákna začiatok mená ale žiadny závit tituly (No, možno jeden alebo dva), teraz zmeniť jazyky, povedal grécky uvidíte vlákno tituly, zmena na iný jazyk a niektoré tituly sú preč a niektorí zostanú?

Môže mi niekto pomôcť, prosím?
    Majú presne to isté .. začal pred pár dňami. (Free verzia 2.4.4)

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Simon Lloyd View Post
    Ahoj, ja som v núdzi niektorých rýchlu pomoc, zistil som, že dnes niektorí z vlákna titulov chýba, ale ak zmením jazykoch, ktoré sa objavia (niekedy), pozrite sa tu Microsoft Excel funkcie listu uvidíte Lotsof vlákna začiatok mená ale žiadny závit tituly (No, možno jeden alebo dva), teraz zmeniť jazyky, povedal grécky uvidíte vlákno tituly, zmena na iný jazyk a niektoré názvy sú preč a niektorí zostanú?

Môže mi niekto pomôcť, prosím?

Môžete si overiť informácie o vašom skutočnom preklade pomocou Google googletest - pozri tu pre detaily: http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post1728

| 2 z 4 FirstPrvé 1234 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •