Som ment najnovšia verzia 3.x vbet pre vb3.x Vbet 3,5 UVOĽŇOVANIE
Som ment najnovšia verzia 3.x vbet pre vb3.x Vbet 3,5 UVOĽŇOVANIE
Mohol by som, ale to je beta a vy nechcete stať dať podporu, a že tiež nie je dobré pre mňa
Prosím, to skúška pre všetkých API, ktorý používate,http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post1728
Ja, keď som skončil optimalizovať svojej databáze, ja som len pomocou API V1, ako som len vBET 3.4.1 nainštalovaná.
Mám ďalšie otázky, vbenterprisetranslatot.php používa Všetky moje CPU času, pozrite sa nižšie:
PID ************ Vlastník Priority CPU% pamäť% velenia
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-externé zamykanie -
Mám 4 CPU a je to zabíjanie svojich stránkach, že sa nemôžete dostať preklady!, Mám vypnuté polovicu preklady a stále majú problém!
Môže mi niekto pomôcť?
Naposledy upravil Simon Lloyd; 01-10-11 v 19:29.
Mám upgrade na beta, aby sa pokúsili vyriešiť moje problémy, ale zdá sa, že som nedostal preklady od Microsoftu?
Tu je Micorsoft výsledok testu:
Ja som dvojité chaecked mám ID MS správne!Spustenie prekladateľský test MS
Výsledok testu: I »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Testovacia chyba:
Pripojenie čas (ms): 237,756103516
Naposledy upravil Simon Lloyd; 01-10-11 v 20:56.
Môžete si overiť informácie o vašom skutočnom preklade pomocou Google googletest - pozri tu pre detaily: http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post1728