Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 12

Závit: vBET 4.4.2 Vydané

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default vBET 4.4.2 Vydané

Ahoj

Takže táto verzia pridáva podporu pre Google Translation API v2. V tejto chvíli podporuje 3 preklade API:
    • Google Translation API v1 (k dispozícii iba do 01.12.2011)
    • Google Translation API v2 (platí jeden)
    • Microsoft Preklad API (zadarmo)

Práve teraz, ak chcete využiť platené Google API, potom musíte zapnúť preklad Google API v2 ručne teraz (Admin CP-> vBET-> preklady-> Pomocou Google API v2. Po 1 december, budeme odstrániť túto možnosť, pretože bude na výber ešte.

Vezmite prosím na vedomie, že nové predvolené hodnoty pre staré parametre nemajú vplyv na fórach pri aktualizácii (budete mať svoje pôvodné hodnotu). Stále nové parametre (napr. tabuľky, ktoré by mali byť vyčistené), budete mať naše predvolené hodnoty, pretože ste nemali predchádzajúcu hodnotu tam.

Takže v skratke slovami: táto verzia je pripravený poskytnúť vám voľné preklady a umožňuje tým, že mení konfigurácia pre podporu všetkých 53 jazykov.

Novinka:
    • Podpora pre preklady Google API V2
    • Konfigurácia pre čistenie vyrovnávacej pamäte (ktoré jazyky by sa mali čistiť)

Zmeny:
    • Predvolené konfigurácie vBET pripravený pre voľné preklady

Chyby Opravil:

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Výborne! Ak sa aj moderných z VB3 do VB4 používať vbet4 bude môj vyrovnávacej musieť začať odznova?
    Naposledy upravil Snake; 01-09-11 v 22:00.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Snake View Post
    Výborne! Ak sa aj moderných z VB3 do VB4 používať vbet4 bude môj vyrovnávacej musieť začať odznova?
    Žiadne - cache ostane ako to je. Len sa update - nie preinštalovať (ne odinštalovať a nainštalovať znovu - po odinštalovať všetky vyrovnávacej pamäte tabuľky sú vynechané). Vezmite prosím na vedomie, že vBET3.x bude podporovať Microsoft a Google API Preklady Preklady API V2 - to je našou hlavnou prioritou teraz Takže nemusíte aktualizovať celú vBulletin a všetky pluginy len kvôli tomu.

Stále máte licenciu na 4.x vBulletin Ja osobne si myslím, že to je celkom dobrý motor a stojí za to aktualizovať (stačí byť pripravený na problémy

Nováčik
    Dátum registrácie
    08. 2011

Text automatically translated from: Russian to: Slovak
    Translated text
    a ako nastaviť na fórum phpBB 3.8.7 riadok ??((( (free verzia)
    Original text

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Dobrý deň,
    Prečítajte si prosím vBulletin 3.x tu VB3 Všeobecné diskusie - vBulletin.org Forum, a ak chcete požiadať o bezplatnú verziu nášho výrobku vBet vBulletin 3.x, prosím otvoriť nové vlákno v Free verzia vBET2.3.x

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Kde môžem získať informácie o platenú službu Google? Koľko to bude stáť a ako je nastaviť v nich? Vďaka.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Quote Pôvodne odoslal Taurus View Post
    Kde môžem získať informácie o platenú službu Google? Koľko to bude stáť a ako je nastaviť v nich? Vďaka.
    Pozrite sa tu Platená verzia Google Translate API teraz otvorený pre obchod - Google Translate Blog to môže prísť veľmi drahé na fóre, že budete účtovať 0,05 dolára na 500 slov!

Len som si v priemere závitu 9 príspevkov, Vrátane všetkých postbit textu bolo 3.456 slov čo zodpovedá 1,76 dolárov!, Takže preklad bude stáť celý majetok!

Je voľný API ísť úplne? Existuje nejaká alternatíva, ako bablefish Altavista je?
    Naposledy upravil Simon Lloyd; 04-09-11 v 18:28. Dôvod: Pridaný výpočet nákladov!

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Majte prosím na pamäti som dal vyššie nákladov je len pre jeden preklad.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Simon Lloyd View Post
    Pozrite sa tu Platená verzia Google Translate API teraz otvorený pre obchod - Google Translate Blog to môže prísť veľmi drahé na fóre, že budete účtovať 0,05 dolára na 500 slov!

Len som si v priemere závitu 9 príspevkov, Vrátane všetkých postbit textu bolo 3.456 slov čo zodpovedá 1,76 dolárov!, Takže preklad bude stáť celý majetok!

Je voľný API ísť úplne? Existuje nejaká alternatíva, ako bablefish Altavista je?
    Tu je podrobný ceny za preklad Google API v2: Ceny a podmienky služby - Google Translate API V2 - Google Code
    To je $ 20,00 za 1 000 000 znakov. To je počet znakov v nie v slovách.

Tiež neexistuje žiadny časový limit pre cache Google Translation API v2 výsledky. Takže nemusíte sa venovať znovu a znovu na rovnakom prekladu. Takže vaše výpočty ujsť jednu vec - že po preklade prvej nite, vBET už uložené tresty pre statické GUI prvky. Tiež podľa vašich výsledok, ktorý mal v jednom závite 9 príspevkov súhrnnej výške 17 600 znakov - to je priemer takmer 2 000 znakov za post. Toto nie je obyčajný príklad. Mnoho príspevkov menej ako 60 znakov (rovnako ako predchádzajúce post). Napríklad to veľmi odpoveď má menej než 1300 znakov, a to je dlhá odozva, ako na mnohých fórach. Samozrejme nie je žiadne pravidlo, ale myslím, že ste sa vydesiť k smrti pomocou len jeden príklad, ktorý nie je príliš často k mnohým fórach.

Mimochodom - ceny ako ceny - to je na Google, ako chcú predávať svoje služby a až užívatelia budú používať tieto služby, alebo nie.

V reakcii na otázku, o slobodnom alternatívu - Áno - vBET4.x už podporuje úplne zadarmo Microsoft Preklad API -podporuje nemá toľko jazyky ako Google, ale je to stále 35 jazykov. Takže vBET zákazníkov môžete vychutnať bezplatné preklady aj po Google preklad API v1 bude uzavretá. Aspoň ako dlho preklad API Microsoft je zadarmo, ale tu sme tiež pripravené vyvíjať - vBET teraz umožňuje jednoduché pridať nový preklad API.
    Naposledy upravil vBET; 04-09-11 v 19:36.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Michael, vďaka za podrobnú odpoveď, som pochopil, čo sa snažíte povedať, ale bohužiaľ som dal príklad je veľmi časté v mojom fóre, mám mnoho oveľa oveľa dlhšie.

Som rád, že keď sa pokúsim Google je platená služba, a to vyjde príliš drahý aj bude stále ba ponúknuť preklady v mojom fórach

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •